morgon, fredag och sol



Men godmorgon hjärtegull,


Det är fredag, det är tidigt så in i bomben (numera tycker jag ju det, förut satt jag nästan på jobbet vid denna tid, its funny how things change :)
och solen skiner som aldrig förr, givetvis maxar jag min kaffekopp, laddar spottan och beger mig ut på en PW. Snart kanske jag börjar springa? Vi får se, här skyndar vi sakta.


Hoppas ni har en lika bra start på morgonen 



Kvinnlig ironi

 



Hört i danslokalen, telefonsamtal vänninor emellan..


"Han har dragit på sig en manlig förkylning, jamenvisst, en av de värsta sorterna så det går inte att bestämma huruvida vi kan det eller inte "...." jaa det är halsen, jaaaaa precis, nej det är INTE säkert att han kommer klara sig så det är likabra att jag köper hem rubbet. Whiskey? Ja det kanske vore det bästa.."


Ibland önskar jag att jag vore lesbisk så jag liksom fick utlopp för hur mycket jag älskar alla härliga fantastiska kvinns i världen som bjuder in till ett asgarv lite här och var..


Och begreppet "manlig förkylning" är väl ingenting jag behöver gå in närmare på? För Er manliga läsare som nu ser oförstående ut (och inte har någonsomhelst självinsikt) kika in på wikipedia, det borde stå med!


Who run the world? Girls ;-)

 




i got a feeling



Godmorgon,


Mina armar är slappa idag efter tungt bärande igår på jobbet, känner mig som en spagetti! Men uj uj uj vad vi fick saker gjort igår, känns så skönt!
Nya kampanjer och en liten sektionsflytt (inte så liten heller..) startar vi med denna vecka och det är sjukt kul!



Till något annat... Just a little feeling of inspiration till sovrummet




Bilder från mitt gigantiska bildarkiv med inspo som saknar källa. Lägg till i kommentarer om ni vet :)


allt som glimmar är guld



Ja det kan man tro om man kollar på mina krämer och mitt smink, älskar allt som är bronsigt av någon anledning, ha ha..
Här är några av mina favoriter som jag använder nästintill varje dag, jag lägger gärna lite extra pengar på bra krämer och alla parfymer jag avgudar kostar tyvärr en slant.



Decléor - amazing! Deras aromaserie älskar jag, oljan är ett måste på natten för min hy. Jag har torr/känslig hy. mitt ansikte tvättar jag med Chanels rengöring, man ska kanske inte avslöja sin doft? ;-) Men jag doftar såklart The One (whatelse!? ;-) det här har blivit min signaturdoft, jag har använt den i flera år och den är lika god fortfarande, nu till sommaren bryter jag av med Bronze Goddess från Estee Lauder, bara namnet gör ju hela parfymen.


Jag har testat en ny olja för håret, Maroccan Oil, så bra och luktar mums, rekommenderas!


Örhängena är från Marc Jacobs som min kära bror fick köpa hem från London när mina andra hade gått sönder i vintras och dessa använder jag... jämt!


På tal om skönhet....



Här är en som skulle behöva både en klippning, slingning och ett eller femton besök till solariet alt. en rejäl dos med BUS. Det behövs verkligen när man bär svart varje dag!

(Och ja, jag bjuder på denna vackra tröttmösse bild bara för er! Hihi..)


morgonstund




Godmorgon,


Jag börjar sent idag och startar min morgon som vanligt med tre koppar kaffe framför Vakna med The Voice (bör man dra ner på kaffeintaget?) medan jag läser lite bloggar.


Ska ta tag i en hög med räkningar, vattna blommor, plocka med tvätt och städa upp i köket efter grabbarnas frukost-race, börjar tro att jag blivit pedant men jag får numera panik på smulor och stök.

Tänkte även klicka hem en födelsedagspresent åt min lilla prinsessa som ju fyllde år i söndags, vad kan jag tyvärr inte visa än eftersom hennes kära mor läser min blogg ;)
Men direkt hon har fått den kommer såklart bilder.


Vi ses här senare, när jag fått allt det tråkiga överstökat, he he..
Kram


i en kub









En av mina små hobbyn (yes im a freak) är att leta i arkiven efter roliga reportage, speciellt i Sköna Hem, detta från 2009 är ju så mysigt. En husbåt, helt underbar och smart planerad


Vem vill inte stoppa tårna i vatten till morgonkaffet en solig sommardag? Genialiskt.
Mer husbåtar till folket tack!

ljusterapi



God eftermiddag,
Helt ljuvligt att komma hem tidigare och lägenheten är upplyst, det är maxad solterapi hemma hos oss eftersom vi bor på hörnet, älskar det!





Lillen kom precis och ligger bredvid och läser några Kalle jag köpt med hem, snart dags att fixa mat medan sambon springer några mil i spåret, HURTBULLEN!

Ja det var lite vardagsbestyr hemifrån oss :-) Trevligt att se att fler hittar hit, ni är mycket välkomna!
Ha en fin kväll!


summerfeelings



Godmorgon alla sömntutor,

Här chockade jag mig själv genom att starta dagen med en PW runt stan, ja tröttmössa som man är men med en kopp kaffe innan gick det väldigt bra och vilken skön känsla att starta dagen i solsken :)

Nu läääängtar jag till sommaren, efter en egen tomt med egen terass som kanske såg ut som bilden nedan, rena drömmen!





Nu väntar jobb och denna vecka startar nya kampanjer så det blir rodd på hög nivå! Ha en underbar dag








wake up

Hej vänner,

Mår ni bra idag? Tryckande väder idag för en migrän-tjej som mig, för er som har samma problem kan jag rekomendera tigerbalsam för er som knaprat färdigt treo/magnecyl, massera tinnigar och nacke.


Idag har jag haft mina girls över en stund för tjejsnack och har även pussat på min älskade guddotter som fyllde två år igår, grattis mitt hjärta ♥





Lilla Tuva förra sommaren på semester i Västervik.



Nu har jag precis hämtat Melle från skolan och vi tar det piano hemma, han med kameran på min mobil och jag får lite blogg-tid :-)


Den här sköningen står i sovrumsfönstret, jag avskyr klockljud (blir lite psykad) och det fina med denna är att den är LJUDLÖS, så fantastiskt! Fast inte när den ringer kan jag säga, därför kommer jag aldrig ha den som ett alarm, jag är inte en ängel på morgonkvisten, det är Godzilla som vaknar till liv, ha ha..







Hursomhelst hittade jag den på Lagerhaus fyndhörna för en billig peng.

Och jag tror att jag har bestämt mig för en stil i sovrummet, tror alltså, ingenting spikat alltså, anything can happen, fortfarande.. Det blir min sambo varse om när han kommer hem, jag möblerade om i hallen, igen... Tur att jag är så söt ;-)



sunny söndag


I wish :-)

Hallå i regnet, vilket härligt väder!
Tog med lilleman som kom från sin mamma ut på en powerwalk, han på sin BMX och jag i Nike free, vi gick en 5:a i regnet så det var rätt skönt ändå, har ätit mat, tagit en varm dusch och nu väntar en god kopp kaffe nerkrupen i soffan, mysig söndag!


I området nedanför oss där vi brukar gå runt på husrundor ;-)

vårt kök nu



En liten bild på bordet och hyllorna vi fick upp förra veckan i köket.
Min fina pall är från Åhlens och passar perfekt för shorty's som mig, köket börjar snart bli klart så då kommer mer bilder, här ser ni iallafall lite av golvet, fint eller hur!? :-)


lillsnäckan



Hello friends,

Det blev ingen drive till hallsta igår, istället stannade jag och lillan inne i snöstormen, jag storstädade så nu är det fräscht här hemma :-) Hon ville mest ligga och mysa, den här lilla fröken går nämligen inte utanför dörren när det är dåligt väder, jag gjorde ett par försök att tvinga ut henne men hon tvärnitar utanför dörren under tak och vägrar gå en meter till, det är inte lätt att bära en sur tjock gris runt gården heller så hon fick hålla igen hela dagen, hihi..




Ha ha, är hon inte sådär fulsöt så man bara vill äta upp henne?!


Nu inväntar vi Kossan & Krillson för en slapparkväll hemma hos oss, vi kör hämtmat och godis för minsta möjliga ansträngning, Jag har vart shoppingråd på stan idag så jag orkar inte fixa middag :-)


Ha en mysig lördag gobitar!


friday Im in love





Fredag och jag är leeedig! Tjoho

Imorse dök en gris in hemma hos mig och vi sov några extra timmar :-) Nu tänkte jag åka till mormor en sväng, för att sen åka hem och.. städa. Vad kan man annars göra i detta väder? Huh!
Ses senare darlings, nu behöver jag starta min dag... Och försöka att njuta av att vara ledig, lång-ledig till och med. Är även ledig på måndag, vilken lyx!



hall inspo

Inredningen i lägenheten fortsätter, mani!!! Blir det färdigt någongång? :) Här är lite inspo till hallen som jag fnular på nu, den är lång, smal, sne och trång, en svår kombo att få till, dessutom noll fönster så det blir lätt mörkt..








bilder från sköna hem


Hej vänner,
Jag har inte glömt er för att jag inte bloggar så mycket om ni tror det, jag jobbar bara, spenderar tid med sambo, försöker komma igång med träningen och är sjukt trött oklart varför men kan det bero på vårvädret som aldrig vill kicka igång kanske? jag är ett sommarbarn, jag behöver sol. NU!


Idag är det min fina vän Jessicas födelsedag, hipp hipp hurra!!! Kör vi 25 ett år till eller? ;-)
Puss på din dag ♥


psssst....

Följ min blogg med Bloglovin

helgen som var






En vårklädd liten kis som tröttnar på att jag fotograferar? ;-) hihi..

teamwork


Godmorgon,

Regn ute idag igen, vart är våren? Vi ser ju tecken överallt nu vill jag bara ha brännhet sol och massvis med energi! Orken till träning står på noll och jag funderar tom på att byta gym för att hitta inspirationen igen.

Detta pågick i mitt kök igår kväll..




Hyllplan skulle upp på väggen (Ja, jag sa ju att hyllplanen började spåra ur här hemma..) och grabbarna hjälptes åt med skruvandet. Nu ska jag bara fixa till det som är på, det blev inge bra igår, ni vet när man inte får till det för någon liten detalj irriterar en men man kommer inte på vilken? Typ så.. Så ni får se färdiga bilder när jag kommit på mitt irritations moment och korrigerat det ;-)

Nu ska jag till sjukgymnasten och vidare till jobbet med ett stopp på stan för att inhandla en vårjacka jag spanade in igår, hoppet om en varm vår har inte helt övergett mig som sagt!

Ha en fin dag



den här färgkombon




inspirerar mig till max just nu. jag tror bilden är från Residence men jag kan ha fel, någon som vet?

Hoppas ni har haft en härlig påsk! Jag har jobbat hela tiden bortsett från i söndags då jag inte gjorde någonting, vi spenderade dagen hos mamma & pappa, var ute med grisen, åt påskmat och kollade på film, riktigt skönt!

(Grisen är deras hund, en liten parantes, hon heter egentligen Zelma, är en blandning mellan engelsk staffordshire och pittbull, däremot ser hon ut som en gris och går som en gris därav namnet Grisen ;-)

Nu ska jag iväg till jobbet och i eftermiddag kommer ÄNTLIGEN lilleman hem, den försvunna sonen som varit i fjällen hela påskveckan. Vi ses, ha en fin dag!



jag kan


sitta och äta ägg, ta mig ett glas eller vila ögonen på en bra film alternativt en snygg karl. Jag har kanske tagit ett välförtjänt bad, testat ett nytt nagellack eller slagit mig ner i soffan för en kaffe och ett påskägg.

jag har iallafall med all säkerhet jobbat klart för denna helg, välkomnat mjukisarna och parkerat mig hemma för jag är hutlöst trött idag! hoppas ni har en lika fin kväll som jag, äter gott, umgås & har en jävligt fint påsk!

Glad påsk mina vänner så ses vi här en annan dag, imorgon firar vi lite hemma hos mamsen, myser med vår gris & ger en pappa paket som jag visar er imorgon.



påsk och sånt



Godkväll,
Imorgon är det redan skärtorsdag, vad fort tiden går! Det känns ju inte ens som påsk! Och vi kommer vara barnlösa och jag jobbar hela påsken så det blir en diskret påsk i år, dock med mycket godis såklart, he he

Påskpyntat hemma - min man tyckte det var lite höstigt med pärlhönsfjädrar (??) Jaja, han diggar inte brunt så värst men jag älskar dem, för säkerhetsskull ställde jag ett riktigt disco-ris utanför dörren i knallrosa, fjädrar och ägg, mina grannar undrar nog över hur vår smak invändigt ser ut, Hello Kitty tapeter kanske..


Mitt fynd från shoppingrundan - spegel till hallen för 150 pix.
En balja från loppis

Det här står på halvbordet jag har hämtat från pappas jobb där jag har min lilla möbelförvaring, eller en del av den..

Skruvade fast i väggen, nu fattas bara hyllor till. Flaskan är ett loppisfynd för en tjuga, kulorna i skålen från Day (Ja det är julkulor men det gör väl inget ;-) silverägg från Indiska & griffeltavla från Granit.


Imorgon börjar jag tidigt med att storstäda butiken, tjohoo bäst att jag lägger mig så jag orkar upp, jag är en riktig sömngångare numera, vad gör alla morgonpigga människor för att vara så förbannat pigga? Tell me! Vill veta hemligheten!
Kram


bättre bild och på språng


Goddagens friends,
Här kommer en bättre bild på bordet jag köpte igår... nå?



Behålla brunt eller måla matt-svart? Ska jag vara tvungen att köpa ny färg och måla i-g-e-n? Ha ha, jag som PRECIS var färdig.. Vad tycker ni?

Jag får visa mina andra fynd sen, har städat och pyntat hela morgonen men eftersom min sjukgymnast-tid precis blev inställd behöver jag sticka hem till mormor & morfar i hallstahammar, ja jag är ju därifrån det visste ni väl? ;-) (vissa har ju fått för sig att jag är Gryta-barn från start men så är alltså inte fallet, jag är en ordinary farmer faktiskt..)

Ringde och skulle kolla hur dem mådde men lilla mormor lät så förtvivlad så jag beger mig över och kollar läget, min älskade morfar är dement sen ett par år tillbaks men bor fortfarande hemma så det är kämpigt för henne, usch, det är inte utan ett hål i hjärtat man både pratar, skriver och tänker på det ♥


Vi hörs sen
Ha en fin dag, krama dem ni tycker om och lägg den där extra stunden på att lyfta luren & ringa era föräldrar/mor/far-föräldrar, det finns inget värre än när det inte längre går att konversera och varje ord och mening som formas blir ett lyckorus. Bitterljuvt.


nu händer det grejer




hylla har kommit upp ovanför lillemans skrivbord, uj uj uj nu händer det här hemma, hemmet börjar formas, det tog lite tid att få till möbleringen i melles gigantiska rum (för att vara ett barnrum) men det tar sig.

jag är inne i en hyll-period just nu, det kan bli farligt.



bildkavalkad









Bild 5-7-8 sköna hem

Det här är mina inspirationsbilder numero uno till vårt sovrum - på något sätt ska jag försöka förena detta till ett och samma rum, försöka hålla ihop en stil. Tycker någon form av himmelsäng är fint (som min vän Nanna är inne på också). Jag tror att den där sjal-aktiga stilen skulle passa i deras lilla sovrum som är lite grott-aktigt och myspysigt med stenväggar, det vore perfekt där (så inspo till dig gumman :)

jag skulle vilja ha något vid sängen som täcker lite av väggen bakom som har massa hål och är jätteful - bild nummer ett kan vara ett alternativ.
sovrummet ska jag ta tag i när köket och hallen är färdig, då har jag ett GO från karln ;-)


måndag och redan april

Hej söta,

Hoppas ni har haft en fin helg?
Min har vart superlugn. Vi skulle ha åkt på innebandy med lillis hela lördagen men han kände sig krasslig så vi körde en hemmadag, mamma kom förbi och vi avslutade med en middag hos mina föräldrar. Söndagen fejade jag omkring på jobbet och fixade lite inför veckan.

Idag har jag vart ledig och spenderat dagen med gravid bästis, kikat inredning, fyndat loppis och ätit sushi, äntligen! Varken hennes eller min karl äter så vi får passa på när vi ses ;-)




Här är ett av dagens fynd, ett fint bord på små hjul - ska man behålla det i original eller måla det matt-svart?
Hjälp!

Bättre och fler bilder på dagens inköp kommer imorgon, jag behöver dagsljus för bra bilder :-)

Nu ska jag ägna mig åt ett rykande färskt Family Living,

sov sött och ha en fin dag imorgon, jag är ledig och ska påskpynta här hemma!



RSS 2.0