solig lördagmorgon



Godmorgon finisar!

Hoppas alla fått sin skönhetssömn efter en lååång arbetsvecka. Jag vaknade klockan tio med en stark sol i ögonen (varför gör vi aldrig verklighet av det där med rullgardin?)

Nu har jag suttit med kaffe framför nyhetsmorgon så det är väl dags att ta tag i dagen. Ner på stan och handla till min lilla mormor och svärmor som båda ska firas imorgon. Vad som sker ikväll får vi se, jag och J har delade meningar på hur kvällen utspelas.

Vi körde en trevlig liten aw igår kväll på taket på jobbet innan jag åkte hem och hade filmkväll (obligatoriskt på fredagkvällar hos oss) vi passade på att gå ut och äta middag i torsdags istället, mysigt break mitt i veckan!

Ha en fin dag vänner!
Puss

tisdag

Hello friends!

Kul att ni är några som kikar in här titt som tätt, lämna gärna ett litet spår så jag vet vilka ni är :)

Passade på att samla ihop tjejtruppen efter jobbet för en powerwalk ikväll, vi får hålla i det där nu - vi ses alldeles för sällan numera. Kikade på True talent på TV3 (Såklart, hihi) och det var ett riktigt bra startfält!

Imorgon är det dags för massage hos min sjukgymnast, har bokat klipptid hos min bästa frisör, bokat ladies night till den 23 september och i helgen ska jag och killen boka hotell i London till Oktober! Kul att ha lite planerat under hösten.

Dags att dra sig mot sängen! Sov sött peeps!
Puss

ett hem jag gillar









Hej vänner!


Hoppas ni hade en skön helg. Det här kan ha varit jordens tråkigaste dag. Måndag, regnig och bara allmänt trist.

Ger er därför ett fint hem att inspireras av så hoppas vi på härlig energi imorgon istället.


Nu ska jag kolla på Hollywoodfruar som äntligen börjar på TV3 och pussa på min kille!

Puss


en sinnesstämning






sista bilden från underbara helt enkelt

hoppas ni har och har haft en skön söndagsmorgon.


du gör mig



hel. min älskade bästa vän som jag har saknat dig, äntligen sågs vi idag efter hennes underbara bröllop tidigare i somras. tomrummet att vara ifrån varandra är omöjlig att fyllas även om man har världens finaste underbaraste kille. tomrummet efter sina allra bästa vänner kan bara fyllas av deras närvaro, då tankar jag energi. jag är galen i mina vänner, dem är riktiga power-kvinnor som jag bara älskar ihjäl. gt;

det är dags att lägga sig. Jimmy har sovit sen halv tolv, vi såg jordens tråkigaste film Henrys crime. Har ingen aning om hur den slutade, bemödade mig inte att se slutet och han somnade i vanlig ordning efter en stund, he he.. gör er en tjänst och hyr den inte.

imorgon ska vi på husvisning, pirr-pirr. så kul att kolla, fundera, känna efter (möblera och renovera inne i skallen) men nu säger jag Godnatt, jag ska krypa upp bredvid den man jag älskar mest på denna jord. världens häftigaste mysigaste känsla!


lillens sovrum



När jag slog upp ögonlocken imorse var det någon som kikade på mig vid sängkanten och sa 'jag vaknade inte en enda gång inatt' (Precis, thank the LORD!!! vi fick alla sova en HEL natt igen!!) följt av KAN-VI-GÅ-UPP-NU?! det är skönt ibland att liksom hånskratta lite, vända sig om och säga 'aldrig i hela mitt liv att jag kliver upp, klockan är inte ens sju'.


nu var det dessvärre inte jag utan mest han som kunde hånskratta för jag kunde ändå bara slumra till en liten stund sen var det kört.


varför sova när man är ledig och kan kolla på boomerang? söta unge.. han hade bäddat ner både sig själv och barbapappa med sitt täcke i soffan. jag ägnade mig åt att storstäda och plocka i hans rum och fikade på stan med bästis medan grabbarna gick och kollade på cars 2.






'









taklampan har jag och melle fixat ihop tillsammans. rivit av en gammal lampfärg och sprayat svart. hans rum är minimalt så det är svårt att få ihop, i vårt framtida hus är förhoppningsvis rummet mycket större så jag kan gå bananas, då är det en helt annan stil han ska få.. ombyte förnöjer!

kräftskiva stod på schemat men nu har lillen ont i magen och ber om 'en slapp kväll hemma, snälla snälla' så vi får väl se. hade varit mysigt med lite vänners sällskap, men inte helt fel att hänga med männen heller.

ha en mysig kväll!
Puss



fredag, blommor och lite sånt



och världens bästa dag! jag älskar verkligen fredagar, vi kör alltid hemmamys när vi har lilleman hos oss. en massa godis och en bra film, ikväll blev det Ice Age som gick på tv, måste vara en av dem bästa disney filmerna! (Förutom Dumma mig som var fantastisk!) men nu snusar han sött i sin säng och det är ensamtid med gubben min.


regn regn o regn har det varit ikväll... jag börjar tro att vi har sett slutet på denna sommar? min hortensia som blommade så fint i solen för någon vecka sen har tvärdött (jag borde kanske ge upp den blomman?) så det är dags för lite nytt grönt i mina fönster.. men jag som älskar vita hortensior, men dem är hopplösa att sköta.. Tips någon?




Och så är jag väldigt sugen på nya höstkläder också, det börjar ju rulla in en del snygga plagg i butikerna. och som vanligt är jag sugen på RÖTT. Jag älskar rött men har typ ett plagg i den färgen, ha ha.. Kolla bara hur snygg Kate Moss är i sin röda klänning, Enkelt och supersnyggt. Måste däremot spara lite pengar till London som vi ska till i Oktober. Det får bli shopping då!


Nu ska jag ägna mig åt mannen, ha en mysig fredagkväll!

Puss


det här med hall..




är inte alltid så lätt att få till. det ska vara snyggt, praktiskt och gärna rymma en massa om man inte har schyssta garderober eller en klädkammare. Min egen hall är en smärre katastrof i mitt tycke men här är en som lyckats väldigt bra.

Nu ser man ju inte förvaringen, men med en sån här entre kan ju bara allt vara tiptop! :)
Mer fint hittar du hos mokkasin.

Jag har fått en läkartid idag kvart över 11, en evig väntan kan jag känna. Kliver man upp klockan sex i vanlig ordning och redan är färdigfixad och har ätit frukost innan klockan sju ja då har man en del timmar att slå ihjäl. Jag har bäddat alla sängar, städat lägenheten, fixat diskmaskinen, bloggat.. Ja nu är det bara en timme kvar. Man skulle hinna en hel del om man började vid tio kan jag säga, jösses!
Hoppas dem kan ge mig penicillin eller något så jag blir av med mina monster i halsen, det är dags att dra igång med träning ju.

Ha en fin en!



sensommar



Godmorgon finisar!


Hoppas ni mår fint idag, det är lite regnigt i småstaden där jag bor idag men det kanske spricker upp under dagen. Sitter och kollar på nyhetsmorgon och väntar på att min läkarmottagning ska öppna, jag ska ringa och hoppas på en akuttid, min hals gör fortf ont efter en vecka och den lilla smittspridaren på jobbet hade halsfluss. Hoppas inte jag har det! Men likabra att jag kollar så jag inte smittar dem på kontoret.




Älskar den här bilden på köket, den känns lite murrigare, sensommarmys!! När jag köper något eget sen ska jag absolut lägga in brädgolv, det lyfter verkligen upp ett rum.






Det börjar bli dags att uppdatera höstgarderoben,
är sugen på ett par mysiga uggs med lågt skaft. I beige eller kamelfärgat? Det är alltid mysigt att kliva omkring i när det blir lite kallare! :)


Ha en fin dag vänner,

Kram

måndagsmys



Hej pinglor!

Måndag och en ganska regnig sådan.. Vad passar bättre än lite sommarbilder? :) Jag tänkte tipsa om en väldigt god somrig sallad jag tycker ni ska prova.

Blanda vattenmelon, färska jordgubbar & fetaost. Det är SÅ gott och smakar somrigt och fräscht. Jag bjöd min man på lite somrigt plock för någon vecka sen på balkongen och åt salladen tillsammans med lite mozzarella, en god salami och annat gottigt.

Testa vettja, medan jordgubbar fortfarande finns i affärerna. Fick tipset av den här lilla bloggerskan, som alltid bjuder på massa inspiration!

Nu står maten redo, lilleman sussar, jag har tänt ljus överallt o har inväntat att sambon ska komma hem från sin löpvända så blir det måndagsmys! Ha en fin kväll!

Kram

söndag

Godmorgon fina vänner!

Det är en något trött människa bakom skärmen idag, min lilla kropp tål inte så mycket rödvin... ha ha det var riktigt trevligt hos Jocke igår men halsen gör ONT idag igen, trodde det hade gått över men icke.

Min älskling fixade frukost till mig o nu fixar han i köket, vilken karl man har! Hoppas han tar en tango med dammsugaren också när han ändå är igång.

Snart ska vi åka och hämta lilleman som är hos sin mamma, äntligen! Har saknat honom massor i helgen!! Kramkalas och en lugn myskväll blir det hos oss idag.

Hoppas ni mår bra!

Kram


mama-stuff





Hej!

När jag var på semester i Västervik såg jag Wheely Bug i en affär. En lära-gå/åk leksak för småbarn, otroligt cool och visst får man en skön 70-tals känsla av den! Sen jag såg den har jag letat på nätet efter den, hade ingen aning om vad den hette ens. Men i den här webshopen finns den att köpa. Det finns även i nyckelpiga, mus och humla men jag tycker att kossan är absolut coolast! :-)

Jag älskar även racerbilarna i silver, hur sött vore det inte med en liten vilding som for omkring på den? Här hittar du den, hos House of Hedda.


Jag önskar att jag kunde köpa sånna här roliga saker till Melle men han skulle nog tycka jag var en riktig tönt om jag köpte en liten bil till honom, ha ha.. Men ett tips till er som har eller ska ha småbarn!


Nu ska jag ta en dusch och cykla iväg till grillkvällen.

Puss M

en fantastisk lördag

har vi framför oss! Hej hallå fina ni som tittar in här hos mig!

Jag och min älskling har suttit på balkongen med en kaffe i näven sen vi steg upp, läst tidning, pratat, surfat och haft det skönt. Förkylningen börjat ge sig (peppar, peppar). Vi ska ta en sväng ner på stan, köpa ännu en kaffe och ikväll ska vi hem till min killes kusin och grilla, mys! Bäst att passa på medan sensommaren är här!

Jag har fina mama-tips senare till er som är intresserade så hoppas ni kikar in igen sen!

Kram kram och ha en superfin dag
Mimmie

en fredagkväll hos oss

Hej vänner!
Den här fredagkvällen är jag och mannen lite krassliga och stannar inne med ett riktigt filmmaraton :) Vi har grisen som sällskap, på bilden ser ni varför hon är en ko-gris, hon har gristryne och kohuvud, haha..
Ett litet paket låg utanför vår dörr idag, från Lindows-bageri! ;) (Mannens systers pojkvän bakar underbara macaroons och gjorde till deras bröllop nyligen) så ett gäng blåbärsmacaroons ska intas efter jag ätit vår hemmagjorda chiliprousutto-parmesan pizza!
Ha en fin kväll!
Kram

fredags inspiration




Godmorgon vänner!
Hoppas ni mår bra denna fredag, själv är jag fortfarande sjuk och ligger i soffan framför sjunde himlen, finns det något värre amerikansk idyll-såpa? ha ha


Idag bjuder jag på ett av mina favoritreportage från Family Living, det är från Leila Lindholms hem. Sekelskiftsvilla deluxe. Älskar den här klassiska blandningen, Howardsoffor, gammalt, nytt. Massa fina små handplockade detaljer.
VILL HA!


Ikväll blir det nog mys hemma med min man, mamsen kommer förbi och lämnar grisen här några timmar (Grisen är deras hund, hon är mer en ko-gris än en hund. Ni får se bilder sen så kommer ni förstå..)

Ha en fin fredag!

Kram Mimmie

liten blir stor














Världens finaste unge växer upp, han blir 7 år i Oktober. Fatta! Sju år, det är helt galet! Han har skaffat flickvän, ska sova över hos min mamma själv, vill börja breakdance och har en attityd som jag inte utvecklade förrän i högstadiet, samtidigt som han är fantastisk, mysig och riktigt underhållande. Ena stunden så stor och självständig, andra stunden vill han vara liten igen, krypa upp i famnen och leka med mitt hår.


Om några veckor börjar han första klass, det går så fort så jag hinner knappt med, jag trodde alltid att han skulle vara fyra år med putmage och babyhår.

Det är hur som helst dags att börja planera för det stora KALASET! Någon som har några bra tips på kalasteman, sidor, affärer?! Vi har funderat på maskerad, pjamasparty och sen har det liksom stannat där. Tacksam för alla tips :)

Ha en toppendag finisar!

Kram Mimmie


våffeldag idag





Hallå onsdag!


Vilken härligt väder vi har! Perfekt sjuk-väder till mig som är förkyld och ligger hemma. Regnet har smattrat på fönstret hela dagen och jag har legat under täcket och zappat på tv:n. Måste nog beställa hem Gossip girl boxen nu, Serena är bra inspiration till hösten.


Älsklingen kom hem och vi fixade till lite våfflor. Han ska kolla på matchen på tv ikväll så jag får bunkra upp med te, inredningsmags & diverse bloggar.. Inte för att jag klagar! ;-)


Ha en mysig kväll! Kram M



ny blogg och mitt hem idag

 

 

VÄLKOMMEN HEM TILL MIG! 


RSS 2.0