sommarlov och bröllop

 
Hej mina fina,
 
Sommarlovet på bloggen fortsätter :-)
 
 
Igår var vi på bröllop nr 1 - kommande helg blir nr 2 denna sommar, alltid mysigt med bröllop. Jag panikshoppade en klänning i sista stund, denna kommer faktiskt från Vila.
 
 
 
 
Denna vecka är vi barnfria efter två ganska intensiva veckor med lilleman, på tisdag drar vi på en liten romantic getaway till Göteborg, ska bli skönt att komma iväg, äta god mat och se något annat :-)
 
 
Och sen finns lite planer i lägenheten som ska dras igång efter semestern - men mer om det senare. Jag går fortfarande på sparlåga, jag funkar lite så blommar liksom upp på hösten, gillar att sparka i löv, tjocka halsdukar och när vinden riktigt kyler ner i halsen som en vicks blå, inspirationenen sipprar i varenda liten ådra i kroppen när september drar in, åh härliga härliga höst!
 
 
Men först sommar såklart - önskar er en fortsatt skön ledighet darlings.
 
x x x
 
 

sommarlov

 
Hej mina söta,
 
Hur är sommaren för er?
 
Jag har äntligen semester, herrrrregud! trodde aldrig den dagen skulle komma, veckorna innan kändes så otroligt långa och två dagar innan drog jag i vanlig ordning på mig en förkylning, ett tecken på att man strutsar (kör huvudet i sanden dvs..) tills man får vila - ingen bra metod ;-)
 
 
Idag är det hyffsat bra väder här i Vässan, jag inväntar en barndomsvän och hennes lilla kicka så ska vi ta en hamnpromenad och en kaffe i vad jag hoppas blir solen (för det räcker väl med regn nu?)
 
 
Imorgon packar vi in oss i bilen och drar upp mot Dalarna - älskade andningshål.
Jag behöver nämligen ta mig iväg och ur mitt bo för att kunna andas, slappna av och riktigt ha semester annars tar min rastlöshet över här hemma och jag går männen på nerverna, he he..
 
 
 
 
 
Hittade denna bild, tror den kommer från Sköna hem.  Samma princip med en gren som klädhängare som jag gjort i lillemans vitrinskåp, kul att se!
 
Då återstår frågan, ska man orka måla om den i svart? Jag har haft tankar fram och tillbaks men med tanke på antal fönsterrutor i hans vitrinskåp drar jag för det.. Tejpningen och allt pillergöra höll på att ta livet av mig sist men visst är det snyggt. Svart yttre och vitt inre, åh!
 
 
Ha en fin dag darlings,
 
x x
 
 

dansa, pausa.

 
Hej fina,
 
Jag har varit lite off den senaste veckan, ärligt talat så försöker jag endast överleva fram till semestern, 1 1/2 vecka kvar. Det känns ganska tungt nu, långa o många dagar, två helger på raken innan ledigheten, det liksom tar på en, kraftigt :-) Jag är inte född med det bästa tålamodet heller, orkar liksom inte hålla ut längre. Lilleman har även bestämt sig för att pröva detta tålamod ungefär varje dag, hela dagarna. 
Barn alltså, dem är ju för härliga ibland..
 
Jag vill bara sätta tårna i gräset, andas in sommardoft och känna att jag inte behöver göra ett jävlaste dugg på en väldigt lång tid. Underbara frihetskänsla!!
 
Firat min födelsedag har jag iallfall gjort, och min söta sambo känner mig han. Han vet vad en fin tjej ska ha, en fin klocka såklart! ♥
 
 
 
 
Guld, what else?! :-P
 
Hoppas ni mår bra, har ni semester eller jobbar ni fortfarande? Kämpa på, snart är den här, o förhoppningsvis riktigt gott väder.
 
Puss /M
 
 
 
 
 

RSS 2.0