fredagmorgon och snart advent

 
Godmorgon vänner,
 
 
Imorse fick jag sovmorgon, tjoho! Mannen är tillbaks hemma från sin konferens så ikväll blir det fredagsmys! 
Nu har den första riktiga snön dragit över stan, vad skönt det känns med lite vitt på marken som lyser upp mörkret, mindre roligt att skotta fram bilen kanske ;-)
 
 
Idag behöver jag åka iväg och träna min rygg/nacke, känner mig inte det minsta sugen på att bege mig ut men jag har en deal med min sjukgymnast, och det är ju skönt när man väl är där.
Sen blir det lite plantering av blommor som jag köpt, det är kul att handla men desto tråkigare att hålla på med jord i köket, allt blir så stökigt cch skitigt så har man blöt svart jord över hela golvet.
 
 
Jag tänkte ge er lite julkänsla av en annan bloggare som jag funnit genom tidningen Lantliv, hon har ett fantastiskt hus som jag gärna skulle bo i själv, är mån om byggvård, ni vet sånt som är så viktigt när man tar sig an gamla hus.
Titta på bilderna så hittar ni bloggadressen längst ner.
 
 

 
 
 
 
 
 
Pernillas blogg hittar du här.
 
 
Hoppas ni har en fin fredag!
Kram
 
 
 

i brist på annat

 
 
Hello friends,
 
 
Jösses vilket mörker som dragit över stan, jag har laddat med ljus, lampor och ljusslingor så man inte blir helt galen. Det tråkiga är att det är svårt att ta kort överhuvudtaget när det är så mörkt!
Julpysslandet hr börjat lite smått så bilder kommer när det ljusnar upp igen :-)
 
 
Bebis och jag mår bra, herreminguuuud vad det växer - jag går bara o väntar på att min hud ska spricka o jag ska se ut som ett djur på savannen, men det är ju inne med djurmönstrat så zebra kanske inte blir helt fel ;-) 
Det märks inte bara på magen utan hur bebis rör sig och trycker med sina små fötter o händer - en dålig vana den börjat med är när Jimmys klocka ringer, då är det tydligen dags att köra morgongympa, gäääääsp! 
 
 
Men självklart är det supermysigt så jag klagar inte över att ha en liten bråkstake på insidan vid sexsnåret på morgonen ♥
 
 
 
 
 
På fredag går vi in i v 30, något som har känts så långt bort känns snart inom räckhåll, mitt hjärta om du visste vad jag längtar efter dig!
 
 
 
 
 

en tävling lagom till advent

 
 
Hej vänner,
 
Var med om att tävla om en midnattsblå Tassimo på en av mina favoritbloggar meandalice.
Gå in på bloggen och lämna en kommentar vem du skulle vilja ge en Tassimo.
 
 
 
Klicka här för att tävla.
 
Lycka till
Kramis
 
 

lite gammalt och lite nytt

 
Godmorgon vänner,

Här kommer lite bilder från veckan som gått på Instagram.
 
 
 
 
  
 
 
 
Lite nytt o lite gammalt.
Nytt vykort från Lagerhaus med det bästa budskapet, förra årets julkulor från Day, en hyacint har smygit sig in o fler ska det bli :-) Finns ingen härligare doft! Dem blå luktar mest.
Husslinga från Ikea har fått en plats i köket och ljusstake Björkefall från Ikea som jag ska köpa ett adventsljus till.
 
du kan följa mig på @smallrooms på instagram, vi ses där!
 
 
 
 

önskelista för den lilla

 
Visst kommer tomten fast man vaggas tryggt inne i magen, här är lite smått plock för den lilla som bland annat står på den här mammans önskelista till tomten :-)
 
 
 
Pyjamas/Sparkdräkt och speldosa med låten "Imagine" från Livly
 
 
Påslakanset från By Nord som gärna får ligga i vår vagn
 
 
 
Filt och snuttefiltar från H&M HOME
 
 
 
 
Vi har redan en liten "julklapp" klar åt vårt hjärta, eller ja vi kan kalla det julklapp iallafall. Dessa supersöta småtofflorna från Shepherd, köpta på Tullhuset här i Västerås. 
 
 
 
 
Och den finaste presenten får jag av mina föräldrar som ska måla och piffa barnsängen, bort med avskavd gulnad färg och på med fräscht kritvitt, tack älskade ni! 
 
 
 
Nej dags att slänga ihop chiliconcarne till grabbarna som ska iväg på innebandy ikväll.
Puss
 
 
 

en såndär fin

 
Hej vänner,
 
Var uppe på förlossningen igår hela dagen, uj uj nu är det inte långt kvar tills man ligger där själv känns det som. Hade ont i en punkt i magen men det verkar vara en muskelsträckning så idag är jag hemma och vilar.
 
Vi fick göra ett UL och se den lilla igen ♥ (nej jag har fortf inte kollat kön även om jag ville vråla ut JAAA BERÄTTA igår när vi fick frågan men nej nu har jag gått nästan hela 28 veckor i ovisshet nu får jag hålla mig lite till! men pirrpirr vad nyfiken man är!) det verkar iallafall som mitt lilla hjärta mår bra och växer som hon/han ska och det gör mig lite lugnare.
 
 
eftersom jag är så tråkig tänkte jag skjutsa er vidare till en fin vän, Pernilla.
Sådär kreativ som man önskade själv att man orkade vara, hon jobbar också som dekoratör fast på Ikea, bloggar på Plaza och verkar vara i full fart med sitt eget lilla företag, kul! :-) Och så är hon sådär supersnäll och jättetrevlig och har roliga tävlingar på hennes blogg, bara en sån sak!
 
 
 
 
DIY från hennes blogg - adventsljuslykta- och så fixade hon samma lilla klistermärke till mig, tack söt!
 
 
Ett PS-skåp uppfräschat med text på
 
 
Jag är absolut FÖR att lyfta fram duktiga kreativa härliga tjejer, heja heja! Vi tjejer borde bli bättre på att hylla varandra, verkligen!! Det finns otroligt mycket kreativa människor därute i cyberspace och det verkar tyvärr vara lika många som sprider dålig stämning på bloggarna, blää vad tråkigt sånt är!
 
Så om ni inte redan gjort det, kika in hos henne här.
 
Annars hoppas jag ni får den bästa onsdagen, äter clementiner (ja det är ju nu det är säsong, hallelulja!) kramar era nära och kanske julpysslar lite :-)
Puss på er!
 
 

lugna gatan

 
Hej vänner,
 
Det var ett tag sen, vi tar det piano jag och magen, vi får göra det vi orkar med helt enkelt.
Är så sugen på julpynt och att mysa till det här hemma och det går sakta men säkert framåt.
 
Vi har äntligen bestämt oss för vagn och färg, inte för att vi valt något orginellt verkligen inte, ha ha, men man är ju velig med det mesta så även detta :-) Ni får se bild när vi hämtat den.
 
Ha en fin kväll,
Kram 
 
 
 

torsdagsmorgon

 
Godmorgon vänner,
 
 
Idag är jag ledig och har inga som helst planer, startar dagen med kaffe och lugn musik i soffan, finular på inredningsplaner och tittar på regnet utanför fönstret. 
 
 
En grå höstdag har vi framför oss - helst skulle man krypa upp i denna säng eller hur?
Fin styling och riktigt vintermysigt. Skulle också gärna ha linnelakan i sängen det är så fint.
 
 
 
BIld från Lantliv.
 
Skulle dock byta ut räven till en trevlig renfäll kanske, är inte så såld på att se huvuden och liknande på "fällar". 
 
Tycker förresten det är svårt att hitta bra inredningstidningar numera som är sådär mitt i prick med mycket inspirerande reportage, mycket bilder etc, vart har vi den perfekta blandningen mina inredningsintresserade vänner? 
 
Kram och hoppas ni får en fin dag!
/M
 
 

ylva skarp

 
Hej finisar,
 
 
Jaaa bloggvärlden exploderar av julhemmet hemma hos Ylva Skarp men jag måste liksom slänga in lite bilder jag med för julstämningens skull.
 
 
 
 
 
 
 
BIlder Lantliv.
 
Härligt eller hur! Hon bor i en gammal skola.. 
 
En dröm jag och mannen delar är att någon gång hitta ett sånt objekt, helst en gammal industribyggnad (alternativt skola, stall, lada, slakteri eller liknande..) och göra till vårt hem. Det här är såklart en plan vi lägger långt fram efter barn, karriär och huset vi letar efter nu, men någongång måste vi bara genomföra det :-)
 
 
Jag är själv hemma ikväll, grabbarna är på innebandyträning, maten är lagad och nu väntar lite skön tid i soffan med inredning, ska kila iväg och se om jag hittar något nytt i tidningshyllorna.
 
Fin kväll hörrni,
 
Kram
 
 
 
 
 

bebismage och lite annat

 
Hej vänner,
 
 
Här kommer lite bilder från dem senaste veckorna, börjar känna mig lite stor nu.. (och tack till er som påpekat det, alla tjejers dröm att få höra "men guuuuuuud vad STOR du har BLIVIT!" ;) 
 
v 24
 
 
 
v 25
  
 
 
v 26 - denna vecka! v 27 på fredag tjohoo
 
 
 
Ni får hålla tillgodo med mina egentagna bilder, min kära sambo fotar inte, vi behöver inte gå närmare in på det men av någon anledning blir det väldigt svårt att få till en "okej" bild i en "okej" vinkling på mig så.. spegelbilder it is!
 
Hursomhelst.. magen växer och står i, det är mycket bebis och mage just nu men det händer liksom inte så mycket mer än så just nu  :) pga foglossningen är jag ganska stilla när jag inte är på jobbet eller hos sjukgymnasten och får akupunktur/tränar ryggen.
 
 
Förresten, det går framåt här hemma och hyllor har kommit upp på väggen, jag har sålt av våra sängbord och snart ska det handlas nya gardiner, en lättnad när det händer något!
 
 
 
 
 
Och eftersom det inte finns några gravidkläder att få tag i förutom trikåer drömmer jag om fina plagg och skämmer bort min kropp med bodybutter, nya nagellack och hårolja! Har ni tips på preggo-kläder dela gärna med er!
 
 
 
 
Just nu smörjer jag in magen i bodybutter Vanilla Bliss från Bodyshop och fortsätter med Mandelolja från Apoteket.
 
 
Hoppas ni får en fin lill-lördag! Jag ska snart iväg till jobbet!
Kram /M
 
 

lovebomb

 
 
sitter och pustar ut efter jobbet och känner min stora kärlek göra karatesparkar från insidan, min mage far hit och dit och jag njuter som bara den av varje sekund.
 
det  är magiskt att älska någon så mycket man inte träffat än, hur någon fyller hela ens hjärta med kärlek bara av en spark eller lite hicka, glädjerus som går från tårna och ända upp i hårfästet.
jag känner mig mer nära min man än någonsin, hoppas att den lilla människa som ligger i min mage blir lika vacker och fantastisk som sin pappa.
 
 

70tals villan

 
Vi har sett den i inredningsmagasin, bloggar och nu senast i Hustoppen på TV8, men nu kan vi även köpa 70 tals pärlan i Arild i Skåne :-)
 
Och nog blir man lite sugen... 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
mer info hittas på hemnet.
 
Jag vet inte vad ni tycker men jag älskar det här huset, dem har satt in fina gamla dörrar och blåst ur allt som känns som 70-tal! Fint.
 
 
Dagen har startat bra, var hos tandläkaren för första gången på ett par år och hade inga hål tjohoo, allt såg fint ut och det blev en ganska billig visit, SKÖNT!
Har sen tränat hos min sjukgymnast, det blir inte full kroppsträning med tanke på foglossningen men jag måste träna min nacke och rygg iallafall, och lite armar så gäddhänget försvinner, hi hi..
 
Hoppas ni har en fin fredag vänner!
Kram
 
 
 

Granit

 
 
Godmorgon vänner,
 
 
Hoppas ni mår bra
 
 
Jag surfar omkring och kollar nyheter på webbutiker och bloggar, snart ska jag och hälsa på min kära stockholmsböna och då ska jag passa på att shoppa lite på Granit.
Här är lite ting jag gärna skulle ta med mig hem.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Hoppas ni har en fin dag!
 
Kram / M
 
 
 

RSS 2.0