nyhet från varuhuset


Den här nyheten från Ikea tycker jag är så himla fin.
Högsten, formgiven av Nike Karlsson, jag har ett ledigt hörn i mitt vardagsrum som är tänkt för lite läsning/myshörn. Det vi gör i vardagsrummet är tittar på film, läser eller hänger, kan behövas en till sittplats.

Kul att se att så många tittade in idag, och tack för era kommentarer, det är så kul när ni tar er lite tid och lämnar ett spår så jag vet vilka ni är som läser. Det blir mer en dialog än en monolog och det är fint :) mer sånt!

Sov gott vänner,
Kramen längtan
om att få solen i ansiktet, känna gräset mellan tårna, slå sig ned på trappen med en kopp kaffe, en tidning och en man i handen, få en välriktad stråle från en vattenpistol rätt i fejan, leka kurragömma mellan lummiga buskar och plocka frukt från brokiga träd. Ja längtan efter ett eget hus och en mysig trädgård för mig och min familj växer ju närmare sommaren man kommer.

Men en dag är det där huset vårt, vart det nu står, och då kommer väntan vara värd det :-)


Och kanske får jag en härlig altan eller entré som på dessa bilder, hoppas!!


Nu tar vi denna fredag med storm mina vänner, ha en fantastisk dag, solen skiner och det är våååår.


att vara och att ha en bonus
Melvins mamma fyllde år i veckan så jag föreslog (när vi bakade) att han kunde göra några cupcakes till henne, jag köpte den lilla cupcakeboxen idag på Lagerhaus, den är så söööt! Sen fixade han ett litet kort, ni vet ungar vill gärna klämma dit några gem och leka med dymomaskin - ja presenterna ska vara ett litet hopkok av allt möjligt ha ha

Vill faktiskt tipsa om denna box, den är perfekt att ta som en liten gå-bort-present nu till påsk! 29 kronor kostar den.

Det är ganska ofta jag går höra att jag är FÖR snäll och "fixig" för Melle, hur jag kan tänka som jag gör i "bonus-situationen" och hur han och jag kan ha en sån bra relation.

Hmm, ja det behöver ju inte vara så mycket mer komplicerat än ens egen inställning till barn, oavsett vilket eller vems barnet är. Jag tycker att alla barn är värda att älskas och jag ser något speciellt i, i princip alla barn jag möter, det har jag alltid gjort, jag gillar barn helt enkelt men jag har även blivit uppfostrad av min mamma som är likadan, hon får alla att känna sig värda, omtyckta, sedda - hon är den ultimata mamma-personen men jag tror inte att hon kanske ser sig själv som det, däremot vet jag att hennes omgivning gör det :-) hon är verkligen en förebild!

Mellan mig och Melvin har vi som i alla relationer fått jobba för att komma dit vi är idag, vi har känt varandra 2 1/2 år och i ett barns liv är det ganska länge, men jag kan säga att jag lyfter hatten för alla bonusföräldrar som kämpar på för det är speciellt, det är jobbigt och det är gånger då man tror att både hjärta och själ ska gå i tusen bitar, man får ingen godnattkram, man känner sig otillräcklig och man är liksom inte "mamma" (jag som verkligen är en morsgris vet ju hur viktig den där relationen är och vad den betyder, man kan inte tävla med den) men jag kan säga att det är värt det. allt slit och alla tårar är värt det för det där ögonblicket när man får en extra hård kram, det viskas "jag älskar dig" vid sängkanten och man hör den där lilla rösten viska tillbaka "och jag älskar dig", då svävar man som en heliumballong kan jag säga.

för den där självklara medfödda kärleken den har man inte till ett bonusbarn för man har inte haft den chansen, men när den får växa fram så finns den där, kanske lika stark som den biologiska.

Sä ja, jag kanske är lite fixig, men jag tycker att han är värd det.
Ja och så tror jag på karma ;-)


Det jag kan störa mig på ibland är när vissa människor ska kommentera och säga saker som "men du vet inte för du är ingen RIKTIG mamma". Säger man så till adoptivföräldrar också? För att man inte har födit fram sitt barn? Jag har skakat vällingflaskor, läst sagor, byggt lego och torkat den där söta lilla rumpan, om jag inte är morsa i VÅRT hus ja då vet jag inte vem som är det! Och för mig spelar det ingen roll om jag är av plast eller gummi, morsa som morsa!

Nu blev det här långt vänner, det blir så ibland! Det var lite tankar o lite svar, ni är välkomna att fråga om ni vill, nu när vi ändå har det på bordet så att säga..

Kram & Godnatten tavelvägg blir till
Gitarr från Sprall, Affisch från Lagerhaus, Karta + Spegel från Loppis och Prins-skylt från numera nerlagda Nordik.


det är någonting magiskt med kartor för dem små, det spelar liksom ingen roll vad kartan är över för någonting, om det så är indiska oceanen kan man kanske kanske kanske se Sverige någonstans om man tittar riktigt nära. Jag har köpt två jordglobar och kart-tavlan på loppis som ni ser på bilden till Melles rum och han gillar dem allihop.


Tavelväggen är resultatet av vansinnesutbrottet under gårddagen, he-he. Det blev inte så tokigt med mannens hjälp när han kom hem.
Nu är det dags för jobb! Imorgon startar nyheter i butiken så det ska vara omgjort under dagen, dags att sätta fart och cykla neråt. Kul att ni tittar in hörrni.
Kram

älsklo


Ja här är han min lilla skatt, om nu någon trodde att jag skulle låsa in både mig själv och honom i varsinn vrå i förra inlägget ;-) Jag brukar dra liknelser med den elaka styvmodern i Snövit ibland men han tycker inte att vi är så lika trots allt (jag har väl ett hjärta där någonstans innanför bröstkorgen trots allt ;-)ni får ursäkta utbrottet i föregående inlägg, men man är inte alltid i sina sinnen, sittandes med ett glas vin i yogaandning, ibland tar liksom galenskaperna (det finska blodet?) över här hemma. Lillis är inte rädd för mina galenskaper heller, han liksom tar dem inte så allvarligt, med en klackspark närmare bestämt. Igår när jag nästintill slet mitt hår till Gargamell-frisyr (det blir lätt så när man små-renoverar hemma) sa han lugnt och sansat "jag skulle inte göra sådär om jag vore du" och det övergick till viskningar "om jag vore du skulle jag sluta nu, jag skulle ha slutat för längesen"..


Och inte bara renoveringar kan göra en crazy, har ni haft en sjuårig GRABB hemma? Den här åldern alltså, den gör något med det manliga könet, det blir som att ha en tonåring i huset. Obstinat, disträ så in i märgen och snacket är väldigt basic "öh", "euuhh", "ööeeehmmm", "tyyyp..", "eh VA!?", "fattar inte" det här snacket ska man bara förstå annars är man väl typ "euuuhhmmm" (detta är då ett läte som man får tolka själv beroende på vart tonläget ligger)
Ja inte undra på att man blir trött ibland, när man är sjuk själv, när tjatet blir för mycket, tristessen för stor och det där satans pusslet aldrig verkar ta slut ja då tar man upp Mamma-kortet-nr-1: Bakning. Works every time! Här är våra verk från dagens bakning, tack mitt hjärta för att du livar upp och tar mig från himmel till helvete och tillbaks på några få sekunder, hihi ♥

Tjingeling finingarnär optimisten kom till stan


Jimmy kom och väckte mig halv sju och sa att lillis också var dålig, hemmadag alltså. Toppen det gick inte att somna om, klarvaken trots att jag inte kunde somna igår kväll. Jag har fått tvångspussla - ett pussel på 300 bitar med småbilder, ja man har ju haft roligare - jag är ingen pusselfantast, tycker det är roligare att stirra in i en vägg eller se färg torka ungefär.. men för kiddos skull så får man pussla utav helvete tills jag begärde en pussel-paus som han godkände, thank GOD!

Ja sen gjorde jag två hål i väggen, jag hade lovat att sätta upp en spegel idag åt lilleman, borrjäveln funkade inte först så jag fick likt en förståndshandikappad ringa mannen som senast igårkväll förklarat hur man gjorde. "Gör ingen swicherost av väggen nu älskling" innan vi la på, ja det bådade gott det får man säga.

Körde in en gipsplugg som fastnade, fick slita ut den med våld medan jag vrålade barnförbjudna ord för små öron som han antagligen kommer beklaga sig över under en terapisession om femton år "Jo det hela började när min bonusmamma.."


Tog ändå mod till mig att ge mig på ett hål till, tänkte en annan plugg kanske klaffar men nej - jag skulle ha slutat när jag låg på topp dvs med det första mastodonthålet men för att ändå känna att jag åstadkommit något skruvade jag upp en krok - utan plugg bara rätt in i väggen, den sitter kvar än så länge men det finns liksom fortfarande "hopp", vi får se det hela positivt, lilleman kommer antagligen ha en egen ingång från trapphuset in i hans rum - det gillar väl barn? typ en iglo-öppning då kan han ta den vägen på en gång!

För att nå klimax var jag liksom tvungen att underrätta mannen vad som skett och jo nog kände jag att det var lite hans fel också, om han bara hade funnit sig i min teori om att borra är karlgöra och inte dragit igång en feministisk rörelse i vårt hem om att "kvinnor kan" ja då hade ju det här aldrig hänt  - så nu har jag även förstört hans dag.


Så med denna fantastiska berättelse vill jag bara säga GOD DAG och vi har en fantastisk dag till mötes!!

Wear this for spring

Volanger - vitt - cognac - mönstrat - kavaj - spets - futuristiska sandaler - lös knut - hatt - stor väska


Ja tack Rachel Zoe, you say - we do :-)thoughts


nytt i barnrummet
Ja vad kan jag säga, I love my job ;-) Dessa fina boxar har vi fått in (finns även i rosa samt grön/gult) och dessa passar perfekt i lillis rum.


springtime
Tittar bara in och önskar er en god morgon, dessa tuplaner sprider lite vårkänsla i vårt vardagsrum, härligt.

Ha en härlig söndag vänner!
och så var det den där grenenjag pratade om som jag målade, virade upp krokar i taket på vitrinskåpet och klippte kättingtråd så naglarna flög, jag känner mig till och med lite kreativ - faktiskt. det blev perfekt! äntligen är den s.k klädstången på plats i melles skåp som jag funderat på hur jag ska få dit och göra så liten skada som möjligt i skåpet. det blev bättre än jag trodde.

dem fantastiskt fina galgarna är givetvis från Lagerhauspåskiga nyheterjag är tillbaks i min lila/rosa pudriga period, ha-ha.. Vårigt!

Äntligen börjar känslan komma och jag börjar byta ut de murriga färgerna hemma. Med hem har ett silverägg från Day (finns på Store) samt ljuslykta från Tine K och rosa ägg från Lisbeth Dahl från Tullhuset tillkommit.

I övrigt är jag fortfarande lost på hur jag ska få till alla rum här hemma men detaljerna är det inge fel på minsann.. Finns så mycket fint nytt i butikerna nu!


Lite nyheter till påskriset har även fått följa med men det får ni se när det ska plockas fram.

Lördag och en släng av migrän

Hej fina,

Jag har mått bättre men ikväll fick jag en dipp så vi fick ställa in middag med Goa vänner och jag fick pysslas om här hemma istället. Migränen var på ingång så jag fick trycka i mig diverse preparat och släcka ner, det sista jag vill är ett besök på akuten.... Igen! Jag lyckas ju tyvärr inte rida ut mina attacker hemma utan har behövt dropp och värsta hästsprutan för att återkomma till livet, not fun.

Jag & J tog en rejäl sovmorgon och har rullat omkring i bilen och spanat på lite hus i olika områden, och förbi Tullhuset där jag köpte lite smått påsk-plock.

Imorgon om jag orkar blir det Ikea och nya vårkläder för vår guldklimp som kommer hem imorgon.

Godkväll på Er!


när tiden går för fortFörra veckan plockade jag fram kläder till Melle som vi gör kvällen innan, jag la fram hans jeansskjorta som har vart hans favorit, och när han kommer från skolan har han på sig en annan och säger att jeansskjortan är alldeles för liten. "för liten?! hur kan den vara för liten?!", han visar demonstrativt på sin arm HUR kort den faktiskt är för mig som inte fattar någonting och jag ser att skjortan han har på sig även den är ALLDELES för kort i ärmarna "har du gått sådär i skolan idag?" undrar jag och garvar lite - "JA!" (tydligt missnöjd)


när hände detta? alla hans jeans sträcker sig till fotknölen knappt och skjortorna är för små, tröjorna har krympt i tvätten (eller?) och han har ständigt "träningsvärk" i benen. kan det vara så att lilleman börjar växa upp, alltså på riktigt. Jag var tvungen att kolla igenom bildarkivet och jomenvisst är det så, lilla hjärtat har blivit så förbannat stor, inget fjunigt hår på huvudet utan en rejäl kalufs som bara jag får kamma för pappa är för hårdhänt, en smal kropp där alla delar liksom far omkring lite överallt i rummet utan kontroll och hans vilja ja herregud den är out of control den med.

5 år ♥6 år - melvin och liten Tuva ♥


ser ni vad liten han var? så sööööt! nästa helg får vi köpa en ny garderob till lillis, stackarn kan ju inte gå i för små kläder :-)


Nu ska jag fixa i hans rum, önskade att min lilla arkitekt var hemma så vi kunde göra det tillsammans.
fin fredag till er!


Ateljé L

 

Godmorgon vänner,

Jag är feberfri, tjohooo! Men jag får ifrågasätta min kropp starkt, vad är det där med feber en dag för skit? Oskönt av mig!

Jag är fortfarande jätteseg och har sjukt ont i min arma kropp men nu är jag långledig så ingen jobb-ångest.

Inga skumma drömmar inatt, skönt! Ibland känner jag att en drömtydare vore på sin plats (ungefär som förra veckan när jag drömde att min bästa vän egentligen var hermafrodit och gick runt med sin bortopererade apparat silvertejpad mot låret. Sånt får en att undra. Alltså silvertejp..?)
Ja för att vara på den säkra sidan skickade jag iväg ett litet sms när jag vaknade och frågade om hon hade något hon ville berätta, jag menar när man ändå hade allt out in the open tänkte jag, mina drömmar är ju ibland sanndrömmar så jag kanske är lite synsk, tur att man lever i nutid annars hade man blivit bränd på bål ;-)

Under morgonkvisten fortsatte jag i lilla ateljén dvs Melles rum. Och målarobjekten växte till ett sängbord till, och en gren som ni ska få se sen vad jag ska ha den till ;-) jag har en PLAN! Hi hi

Kram och ha en fin dag!

 


 


Nu ska den väck

 

Hej kompisar,

Chillar hemma i sängen nu med nya Plaza, Orkade precis ta mig mot Apoteket och Konsum, febern vägrar ge upp!

Fick med mig vitaminer och till halsen, hyrde en film med Sarah Jessica Parker som jag väntar med tills J kommer hem så han kan krypa ner med mig :-) kunde inte motstå lösgodis, sånt får man när man är sjuk! Gjorde ett ordentligt undantag här. Konsum på Oxbacken är så sjukt ofräscht, Dem FÅ ggr jag är där handlar jag bara sånt som redan är paketerat och som ingen kan ha rört, jag har utvecklat någon form av fobi mot det stället. Bara att det luktar rutten fisk vid ingången? Allvarligt?

Förstår faktiskt inte hur det kan vara så sunkig, det är inget trash kvarter för övrigt!

Är vi magsjuka imorgon vet vi vad det beror på ;-)

Kram

 

 Pastelliga nyheter i vårt kök

 


Jag har en mintgrön period just nu, och till min lycka fyndade jag en vas och tekanna i den perfekta nyansen, så fina! 80 pix för båda.


Bakformarna är från Lagerhaus, 15 kr styck, dem finns i vitt också men jag kunde inte motstå den pudriga rosa färgen, så fina att ha efterrätter i, havssalt eller bara som fin prydnad för den som inte gillar att baka ;-)Skåpet i Zink kom upp förra veckan, älskar det!! Här kan man kasta undan massa småkraffs som gärna hamnar i ett kök, allt från pärlplattor till sudd, tändare och annat smått.


 

 

 

 

 


N E E E E E J


drömt om jobbet hela natten, blev biten av en hund, vaknade i frossa, låg under duntäcke och björnpäls och skakade, släpar mig upp i den form jag tagit under natten (som en gammal ranglig dam på seniga ben) övertygad om att jag ska ta mig till jobbet - en titt på termometern som visar 38,1 mot mina 36,4 igår.


drar täcket över huvudet och tycker lite synd om mig själv idag, jag som hade en lååångledig helg och skulle ta vara på vårsolen, hälsa på min gravida bästis och fixa hemma. nu orkar jag knappt röra mig, jag ångrar mitt gympass denna vecka. bittert. overkligt ont i kroppen.
Tankar om sovrum och ett godnatt

 

Godkväll,

Huh så jag mår, känner mig verkligen inte på topp så ni får ursäkta jag känner mig neggo vilket ger mig en smula bitterhets-panik. Just den senaste tiden har en svärm bitterhet från diverse håll svävat runt mig (oss) det känns nästan som en sjukdom jag blir rädd att smittas av. Men det är inte det jag är som sagt :-) däremot är en förkylning på ingång med stora steg och jag har vart jätteseg hela dagen på jobbet!


Hoppas att sömn och kärlek kan ge kraft till imorgon.


Sängborden är på plats och knopparna kom inte fram så bra som jag hoppats på och det stör mig, men jag har knopp-sjuka så det gör mig inget att leta nya ;-)

Ha en god natt sömn!

Puss

 

 Randigt

Trots identitetskris gillar jag iallafall min nya vas från Lagerhaus med min favoritblomma i ;-) står i mitt sovrumsfönster.
Vasen kostar 199 pix, värd varenda krona!

 


identitetskris


hur fint bryter inte den gula spegeln av denna hall? så schysst! ja, jag är lite crazy i gult just nu periodare som man är ;-) bild lånad från seventeendoors

Godmorgon fina,

ÅH jag har en underbar träningsvärk från igår då jag körde mitt första gympass på väldigt länge, tänkte egentligen gå upp tidigt och promenera men vilket trist väder, snöblandat regn vill man inte ha i ansiktet innan ens morgonkaffe, jag känner att kroppen inte helt är som den ska heller, om det beror på träningsvärk eller att en förkylning är på gång det vette tusan men något av det iallafall, bättre att stanna inne och fixa iordning vårt lilla kreativa kaos - jag har målat sängborden nu och dem ska på plats innan jag går iväg till jobbet.
Nästa steg är köksstol sen lillemans sängbord, ett litet skåp och en korg SEN är jag färdig! Äntligen.


Jag har förövrigt en liten identitetskris här hemma, inredningstankarna far iväg överallt och jag kan inte bestämma mig om något, varesig möbler eller färger och jag har tappat det litegrann. När man läser mycket tidningar och bloggar och även jobbar med inredningen är det lätt att tappa bort sig själv (pratar såklart bara om mig själv nu :) det är lätt att man halkar in på stilar och färger som man egentligen inte ALLS trivs med och det märker man när saker o ting är på plats, den där lilla känslan att det inte känns helt bra kan gnaga i en länge innan man kommer på vad det är som är fel.
Ja ibland får man ta ett steg bakåt, samla en bildbank på det man älskar och liksom börja om. Köket börjar iallafall ta form och det känns som att både jag och karl gillar det vi ser :-)

Hoppas ni får en fin tisdag! Kram


En seg lördag

Godkväll,
Här står jag med ett glas rött och fixar kvällens middag - kalkonfile med klyftpotatis, mums hoppas jag ;-)
Idag har hela familjen gått runt i myskläder, osminkad (jag då hehe) och grejat hemma. Melvins bästa kompis var här, även han heter Melvin, jag och Jimmy har slängt upp gardiner o annat småfix.
Ikväll blir det gladiatorerna och att fortsätta slappa!
Kram

 


Nu är det ...


Fredagsmys!

Hoppas ni har en superkväll!

 


Det vankas girls night

Hej friends,
Jag är påväg ut genom dörren och ska hem till Nanna ikväll och äta middag med tjejerna, sjukt längesen vi sågs alla fyra men nu äntligen! Mina hjärtan vad jag längtat!
Passar på att dra på mig en blommig klänning, enda baksidan på jobbet är ju klädseln, svart tröja vareviga dag är väl inte något jag föredrar ;-)
Så nu avslutar jag dagen med tjejsnack, har haft en superbra dag och lunchat med sambon idag, mysigt att kunna ses sådär mitt på dagen!
Kram på er

 


härliga barnrumKolla den fina färgmixen i pastell och ett golv i rosa, lovely!Jag som älskar elefanter gillar detaljen i fönstret.
Man ska ha en elefant i sitt hem, det betyder lycka (och rikedom om jag inte minns fel)


Bilder från Bolaget - det är från två olika lägenheter.


Jobbajobbajobba

 

Idag är det jobb som gäller med fokus vår. Förnya, göra om och plocka om framför allt.

Innan jobbet hann jag med storstädning och promenad i vårvädret, härligt med sol!

Inatt fick en vän till mig en bebis, en liten tjej! Grattis Emma! Det var det sötaste jag sett, all kärlek och lycka till er lilla familj ♥

Kram

 Vårbord med starka färger - ett koncept vi kör stenhårt med på jobbet just nu :-)
vårinspo

Hej vänner,

Det har varit lite inspo den senaste tiden här, inte av idétorka utan mer att mitt engagemang går på varv här hemma. Idag fixade jag klart i skafferiet, hängde upp gardin i köket och så har det nya skåpet kommit upp så det tar sig.


Här kommer lite härliga vårkarameller från en lägenhet som var med i Sköna hem för ett tag sen, är inne i en Bistro-period nu så jag gillar köket... Skarpt! Och skostället, och sovrumslampan och...

Pics Sköna hem.

Äntligen är det mitt

 

Hej vänner,

Vi hade en supertrevlig kväll igår, tack Stefan & Lena. Loreen vann, så grym! Hoppas hon vinner allting - hennes låt går varm här hemma ;-)
Äntligen har jag fått mitt skåp som jag tänkt på i... Ett halvår hihi nu har jag den perfekta platsen i köket för det så snart åker det upp på väggen.

Det finns på Mästerblomman i Vås.

Snart kommer lilleman hem <3 som vi längtat! Och familjen kommer hit o river golv, äntligen kommer mina schackrutor på plats.

Ha en fin söndag!

 

 


Schlager lördag

Hej finisar,

Jag är i detta nu på Enhagen hos goa vänner på middag och lite inslag i schlagervärlden! Loreen vilken kvinna!!! Vilken utstrålning, scenspråk, may her win!

Hon är Västeråsare också, kan det bli bättre?! Heja heja!!!

Återgår till efterrätt och röstar vidare.
Kärlek


Jag ska måla hela världen lilla mamma..

 


Godmorgon snäckor,

Har ni sovit gott? Dubbelavsnitt igår på Greys - vi som fortfarande följer det var ju i heaven ;-)


image description


Tog vid nästa projekt när hallen var klar - byrån. Gick upp tidigare för att måla på den sista gången innan jag går till jobbet, nu ska det gå undan så allt blir gjort, det är en hel del små projekt kvar efter detta och jag drog hem en gammal stol från loppis igår så grattis till mig ha ha den måste också målas om.

Hoppas ni får en bra start på dagen, jag har laddat med en god frukost!

Kram M

 
Vår

 

 


Hej vackra vänner,

 


Vi har inte hörts på jättelänge nu, förlåt men det är helt och hållet ofrivilligt! Min blogg.se app är knas :/ Jag har skickat bilder under vår renovering men ni har tyvärr inte kunnat ta del av det ser jag nu, ha ha..


 

Vi har målat hela helgen, i våra två hallar här i lägenheten, det är mer jobb än man tror faktiskt, tar liksom aldrig slut. Vi har inte mindre än SJU dörröppningar i våra hallar så mycket tejpande och mini-pensel-målning har det blivit, min gubbes tålamod kanske inte låg på topp när han fick måla sista varvet igår vid elva-tiden, hihi.. men så otroligt BRA det blir, jag njöt när jag gick upp imorse. Färgen är sådär härligt behaglig varm ljusgrå och varenda nerv i min kropp ville explodera i en inrednings-eufori för vilken energi man får när det blir sådär bra som man har hoppats!! I helgen ska golvet i köket på plats och snart kanske det börjar kännas som ett riktigt hem.
Nu firar jag att vår hall är färdigmålad men nya magasin och ett fång GULA tulpaner. Gula blommor är väldigt exotiskt här hemma förstår ni för jag köper alltid vitt eller rosa men gul är en riktig glad-färg faktiskt, testa får ni se :-)
Fredagsfix

Hej vänner,

Hoppas ni mår bra! Dagarna har varit ganska långa och grabbarna har sportlov så det har vart lite fokus här denna vecka :-)

Ikväll åker Melle till sin mamma och vi har myskväll hemma, jag jobbar seeeent idag och ska kila iväg till jobbet nu, har massor att fixa med inför helgen och detta underbara vårväder!

Kram


RSS 2.0