oredigerat kaos




Hej vänner,

Här kommer oredigerade bilder på lägenheten och som är något kaos, jag har inte tagit i dem värsta vinklarna för att bespara er, haha.. veckan består av jobb och uppackning, ska ta tag i hall och en del av klädkammaren nu. Örebro och introduktion är avklarat så imorgon är det dags att stanna på hemmaplan och börja jobba på riktigt, äntligen! Aldrig mer tåg och nu passade snön på att titta fram, jihooo! (Inte längre beroende av räls som styrs av våta löv och lite snöfall)


Det kommer mer bilder längre fram men det är roligare när det är lite fixat, jag har verkligen inte hunnit med någonting! Leilas kök klockan nio sen sovmorgon imorgon, kanske bakar lite med Melson i helgen, vi får se vad det blir för något, något julgodis kanske!
Kram fina


Kommentarer
Postat av: Pernilla Plaza Interiör

Åh åh vad mysigt! Kul att vi får bilder innan du är klar! Vilka härliga fönster!! KRAM Lycka till imorgon! Kanske kommer in och säger hej!

Postat av: Mimsan

Tack fina :) ja men vad tusan hihi det dröjer tills det är klart så de är lika bra att det blir av! Ja kom in, jobbar 12 till 18! Puss

2011-12-07 @ 21:36:50
URL: http://smallroom.blogg.se/
Postat av: Johanna

Åh! Det kommer bli så fint! Älskar skjut dörrarna! Puss finis

2011-12-08 @ 21:25:55
URL: http://dagensbestyr.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

TACK FÖR DITT INLÄGG! x x x Mimmie
RSS 2.0