en positiv torsdag






ledig dag, fixat håret äntligen! snart kommer grisen hit & det blir att fixa lite här hemma. Sängen är lagad, diskmaskinen funkar, allt är i sin ordning, till o med lite bättre än tidigare.



sommar sommar sommar





Starta dagen med jordgubbar, gården blommar för fullt av ljust lila syrener och i mitt tak sitter numera inte bara en utan TVÅ lampor, det är kärlek det.


glad onsdag



Godmorgon,

Har just svept min första kopp kaffe och är i starten för min PW, energi hela dagen!

Tänkte bloggtipsa om detta snyggo, när jag har idétorka brukar jag kika in på henne - hon gör det enkla så fint (och det ser så lätt ut, men det är väl det som är det svåra att få till... :)







Ni som inte redan följer Sofi hittar hennes blogg här.
För mig som går klädd i svart varje dag kan det vara skönt att vila ögonen på lite FÄRG.

Får kanske börja måla naglarna i massa knasiga färger så jag får utlopp någon annanstans. (För er som inte vet har jag dresscode svart på jobbet, jag genomgår inte någon form av sorg-ritual)


Nu har ni förresten vart tysta ett långt tag, ett litet hej kanske är på sin plats, eller?!
Ha en fin dag!


segerns sötma


Fina Pernilla fixar lite tävlingar i hennes blogg titt som tätt, en av dem utlottning av superhärliga glasunderlägg från Images D'orient, lite marocko inspirerade underlägg - i svart/vitt. Hur fina som helst!


Jag är allvarligt talat inte den som kammar hem storvinster eller tävlar särskilt mycket, det tog ju till o med ett par dagar och påminnelser att förstå att jag hade vunnit (!!) så därför kändes det ju extra kul :-)



Kika in här amp;för att läsa lite mer och kolla på fler underlägg!



hello marocko




Hur fin är inte denna pall?!

Tjoff från sexkantig till två
Floff (det är lite så det låter när man slänger ihop den) Ja en finurlig skapelse och så fin, 50 pix! Kan det vara mitt allra bästa fynd? Den står sida vid sida med mitt tv-skåp för samma summa.

Vad mer om inte, en elefant :-)

när det inte går som man har tänkt sig..


Å upp som en sol o ner som en... Vi skulle fixa till möblemanget i sovrummet.. Vad händer..

Sängbenet gick av, ja inte på ett mer exotiskt sätt än att vi skulle få tillbaks sängen, över tröskeln och gjorde en misslyckad skjutning vi har ingen nätt säng med fyra ben som väger som en fjäder, vi har en kraftig pjäs med hög rygg och megamadrasser, nåja vi får sova "barbacka" inatt :-)
Men mina planer gick i stöpet när det står ett säng-skelett som tar upp hela rummet.

Såhär ser rummet ut uncut från ena hållet, den vägrar att ändra bilden av någon anledning från andra håller men ni fattar - jag börjar på noll nu, tar ner allt börjar om - nytt golv, värsta nystarten!




Igår pajade diskmaskinen, vatten över hela golvet, vågar man ens tänka att allt brukar komma i tre? Vad händer härnäst?

Jag har iallafall fått fixat till mannens födelsedag OCH fyndat, jojomänsan, herregud världen är full av fynd. Det kommer i ett senare inlägg!
Kram

mellanlandning



Åmajgåd vad saker och ting ska krångla, jag som tänkte slänga upp ett kort uncut från sovrummet, hörrni vi har blivit med golv! Jiiiiihiiiii....


Lyckan är ju ENORM, jag vill liksom stå och hoppa upp o ner o flaxa med armarna och skrika tjohoooo men vem vet vart man hamnar då, folk blir ju så stirriga om någon beter sig lite crazy nuförtiden. man får helt enkelt dra på smilbanden och gå och nicka nöjt för sig själv, stå o fundra på vad som ska va på väggarna, gå fram för att ta några steg tillbaks och beundra (det här är alltså ett vanligt beteende hos mig här hemma, inget märkvärdigt alls. min sambo brukar fråga vad jag lurar på eller vad som nu ska flyttas... he he)


Men jag som vill berätta om allt härligt men jag måste dra iväg och reka lite grejor, mannen fyller ju år så man måste ju hrrmmm kolla ut lite stuff så att säga :-)

Men vi ses sen, jag måste ju berätta om helgen, känslan av att vinna & så har jag blivit med elefan, ja en till.. Fin som snus - Stay tuned.

Puss



äntligen sommar



Hej vänner,
Igår var vi hos våra vänner på Enhagen och lilleman tog årets första dopp medan vi grillade, så härligt! Dem har solläge hela långa dagen och kvällen.





Det finns ingen vackrare plats än Enhagen sommartid, varje år drömmer jag om (ja det blandas med min sekelskiftsdröm såklart..)

ett nybyggt hus, fint och cleant med havsutsikt, stor terass, nedsänkt bubbelbad, pool på tomten ja you name it. Bara ligga i solen och njuta av livet, YES! Det vore något det ;-)


På lördag ska vi dit igen och jag får se om det blir ett dopp för mig med, en ny bikini behöver dock inhandlas först.


Ha en fin dag!



mobilbilder från köket denna morgon





I korgen på bordet ligger såklart inredningsmags ;-)




Godmorgon





på min önskelista





Pink Citron från Voluspa, doftar magiskt. Blir din för 399 pix och finns på Store i Västerås.
Tro mig, det är skillnad på doftljus & doftljus.




ganska såld på dansk inredning


Hello,

Åh denna danska inredning som man blir helt galen av, dem får det att se så enkelt ut.


Ett samband mellan de flesta danska hem som jag gillar är en neutral bas - möbler, tavlor och textilier går i samma färger (vitt, grått, svart ibland brun/beige) olika träslag (gärna lite vindpinade), och en färg som återkommer i inredning, här t ex lila - på snittblommor, väska i köket etc, små detaljer som smyger sig in.

Titta på detta hem så förstår ni vad jag menar..









Matt svart + silver. Hur snyggt?!



Nu ska jag bege mig till jobbet, en kortare dag som startar med storstädning, funny :-)
Kram

dalarna


Godkväll vänner,


Innan jag lägger mig tänkte jag slänga in lite bilder från helgen i dalarna.





"Stugan" som vi kallar den kan även klassas som ett mindre två-våningshus :)





Är vi framme snart..? En unge med en ängels tålamod, trots att han blir åksjuk är han så duktig att sitta still och bara "titta" i flera timmar. ♥





En liten kisspaus med nödig kille, lite godis som belöning måste man också få!





älskad släkt





Nejmen här är han ju, Han med stort H :)






Hon 75, Han 80 - världens bästa (och mest förälskade?) farföräldrar ♥






En nöjd pappa tappar inte grillhumöret för lite regn






en morgontrött liten vovve






Och så var dem ju FEM sötingar till kattungar.. ååå








Pussa, gosa hela helgen

Godnatt!



måndag och inspiration från ett gammalt bildarkiv



Godmorgon peeps,

Hur mår ni? Hoppas alla haft en go helg!


Jag ska snart promenera iväg till jobbet, börjar tidigt idag, gääääsp! Så trött idag fast jag somnade jättetidigt igår. Mer om helgen kommer i ett annat inlägg.


Ikväll är det dags för vårruset, självklart har jag dragit ihop ett litet lag, vi får se om jag orkar springa, har slagits mot migrän och illamående några dagar så om det funkar tar tävlingsandan över, annars får jag nöja mig med en PW!


Istället för en update om helgen kommer här lite inspo, precis vad man behöver en måndagmorgon eller hur :-)








Bilder från Elle Interiör.

Mums!
Detta hem känns både modernt, klassiskt och kolonialt på något sätt.
Deras placeringar av tavlor är riktigt snyggt, både på vägg och golv, gillar också sättet att få in zebran i både tavla och matta, passar mycket bra till de robusta golvet och träkistan till allt det vita. Åh snyggt!!!

Hade gärna haft en platsbyggd hylla hemma hos oss.. undrar om man vågar ge sig på det?

Ska iallafall ta tag i våra projekt här hemma innan min inspirations-hjärna exploderar, men det blir ju sådär när man flyttar till större, det tar lite tid (och tålamod, tålamod som jag inte har :)


Ha en fin dag!


breath in, breath out



Hej dolls.

Tar en paus på ett par dagar, är i skogen, släktträffar och andas alldeles för mycket frisk luft!




Ta hand om er,
Kärlek


Andrea Engsäll



Hemma hos Andrea Engsäll, ni kanske känner igen henne från Homestyling-program?


Såhär ser hennes färgmatchade hem, det syns att det är en inredningsintresserad person, ser ni vilken röd tråd hon har genom färgvalen? :-)

Jag tycker dem oftast kör lite extrema omvandlingar av hem i make-over program på tv, Simon & Thomas, Roomservice etc.. Allt är mönstrat, färgkordinerat, fondvägg.. Det är stor skillnad på att ha samma färg i fondvägg, kuddar, filtar och ja det mesta än att låta en färg diskret följa genom inredningen. Kolla på bilden i vardagsrummet där orange är i tavla, kuddar, filt och boxar på golvet - lite mer diskret!

Om man tittar in hos de flesta inredares hem (nu drar jag inte ALLA över en kam med en hel del iallafall) ser man att det oftast är åt det klassiska hållet med hållbar design och detaljer som byts ut - blickfång / stilleben etc..


Så bli inte lurade av alla mönstrade tapeter och roliga färgglada möbler, man tröttnar så fort, Jag satsar hellre på en fräsch bas och adderar snittblommor, kuddar eller en färgglad tavla om jag vill ha färg! Andrea verkar göra detsamma. Dagens tips alltså :-)






En inramad Hermés-sjal - enkelt och personligt



hemmasnickrad sänggavel




Andrea  i egen hög person i sitt hem.

Bilder Sköna Hem

tisdagsfunderingar



Hola guapas,

Karln här hemma har kollat hockey - buhuu för mig som kan läsa bloggar en hel kväll ;-)


Jag målar naglarna (som jag slår sönder varje dag på jobbet, en evig kamp att hålla kvar nagellacket! fila fila fila varje dag för att man inte ska se ut som en byggarbetare) och funderar över packning till dalarna,
jojomensan det är dags att dra ihop familjen och bege sig uppåt igen till min lilla oas där jag kan andas lugnt (och inta den där yoga-positionen som vi har pratat om, skräddarställning och hela baletten) så imorgon kommer lilleman hit igen, han ska såklart med, något annat hade ju vart otänkbart!

Det blir hela tjocka släkten som ska fira farmor och farfars 75 resp 80 års dag! Ja hujedamig vilket liv det kommer att vara ;-)
Hos mina sysslingar finns även ett halvt dussin kattungar som ska gosas och pussas på, vi får försöka se till att ingen råkar slinka med hem, jag har ju två killar här hemma som är lite katt-tokiga!



Letar fortfarande inspiration till sovrummet och kanske borde man göra ett moodboard? Mokkasin har fått in dessa underbara prints som jag har blivit smått förälskad i, frågan är bara vilket som passar bäst och vart i sovrummet jag ska ha det....?


New York i korall...

eller i grått?

Kanske Paris i grått...

Eller korall?


Dessa ilandsprobs, man blir ju inte klok på't!

Har ni inte tittat in hos Mokkasin, gör det här och inspireras och webshopen hittar ni här.

Och ja, droppa gärna ett tips på vad ni tycker, lite hjälp på vägen kan väl inte skada..

Puss på er  ♥



måndag morgon



Godmorgon peeps!


Måndag igen och jag börjar sent, ganska härligt för en sömntuta som mig, dock hade jag en tid hos sjukgymnasten klockan 8 så jag var uppe innan för att äta frukost och ta mig iväg... Trodde jag!
Väl där hade jag tagit fel på dag, det var ju IMORGON jag hade tid, men vaf... som tur är hade han en liten stund för mig ändå, men jag får ju skämmas för det är inte första gången jag glömt, ringt och ställt in i sista sekunden, glömt bort tiden, ja you name it..


Hur gör man för att hålla koll på grejer? Jag vet inte vad mitt problem är men jag känner mig otroligt förvirrad, och ju mer jag anstränger mig ju mer förvirrad blir jag, ha-ha..
Jag har försökt mig på att hålla koll genom kalender i iphonen men det funkar inte då ska man ju komma IHÅG att skriva upp allting och det är ju lite jobbigt faktiskt, så försöker jag mig på old school-kalender, samma problem där den ligger kvar i väskan, jag har även en griffeltavla i köket för att hålla koll... och pennjäkeln funkar inte att skriva med.


Såå vänner, förvirrad kvinna behöver hjälp, hur gör man?! Jag kanske behöver lite ledighet, yoga-andning, sitta skräddare och lukta på blommor och fokusera på ett maskrosblad i ett par veckor så kanske det kickar igång av sig själv vad vet jag, ett i-lands-probs hursomhaver!


Ja efter min tripp hos s-gymnasten hade jag iallafall bestämt mig för en PW o-a-v-s-e-t-t väder så det var bara att bege sig ut utan ursäkter.. och herrejävlar vilken snålblåst! mitt ansikte kändes som jag satt bakpå en motorcykel i 200 med munnen öppen, inte ens mina hörlurar stannade i öronen, billig ansiktslyftning kan man säga! Jag tog iallafall min runda på 6,5 km och nu är jag inne under min björnfilt med en varm kopp kaffe, en smoothie och inväntar jobbet!




I lördags tyckte jag och mannen att det var en bra ide att ta med lilleman och hans kompis till vattenpalatset i e-tuna under dagen, vi var där hela dagen i vågorna, bubbelpoolen, åkte vattenruschkana, riktigt mysigt faktiskt :-)




Hemma igen kom min lilla snäcka och förgyllde tillvaron tillsammans med min bästa vän Nanna, mina fina tjejor! Och då vart det livat för lilltjejen kan inte sitta still i mer än fem sekunder åt gången, ha ha



Den varierande bildkvaliten beror på att bilderna är från Instagram :)

Ha en fin dag!
Kram


dansk inspiration



Godmorgon vänner,

Fredag idag - superhärligt!!!


Idag vill jag visa ett danskt hem som jag blev alldeles nerkärad i, jag har ju mina favoritbloggar där jag hämtar massvis med inspiration, Seventeendoors är en av dem.

Bortsett från ett fantastiskt hem själv hittar hon alltid superinspirerande reportage.
Och det är väl ingen nyhet att grannlandet Danmark har en oklanderlig stil (iallafall inte för oss som följer inredning något slaviskt ;-)







'









Bilder och reportage här via seventeendoors.



Underbara färgkombinationer med lila som "accent", rottingkorgar smyger sig in lite överallt och nytt möter gammalt med personliga detaljer - helt perfekt i mina ögon!


Hoppas ni gillar det lika mycket som jag! Kommer definitivt inspireras av detta när jag fortsätter inreda här hemma - funderar fortfarande på hur vardagsrum och sovrum ska ta form..
Ha en underbar dag, jag ska göra mig färdig för jobb ♥

fashion against aids



Godkväll gobitar,


Idag har vart en typiskt bra dag på jobbet, åh vad det börjar arta sig och det bubblar i hjärtat när saker och ting blir sådär bra som man har tänkt sig, små saker som man kanske inte alltid ser om man inte befinner sig i miljön varje dag, hi hi..
Men som JAG märker, fröken petig det är jag det!


Sen sprang jag förbi H&M i all hast och fick med en kasse hem, jag behöver verkligen fräscha kläder och min kropp skriker efter lite färg nu när jag är klädd i svart vareviga dag, urk!


Fashion against aids är åter i butik och mycket fint finns det, detta fick bland annat följa med mig hem..






Kilklackar i min favorit-gröna-färg, den färgklicken i bakgrunden är en superfin kimono som kommer bli hur fin som helst till jeans och väskan i inka-print är en regnponcho, hur bra är inte det att ha i sommar sverige? Att promenera till jobbet i ösregn vet ju alla hur det känns, nu kommer jag gå runt i en sopsäck med inka-print, mycket roligare ha ha ha




En liten smarrig efterrätt jag är lite besatt av här hemma. Det är rysk yoghurt, hallon, ringlad honung och kokos ovanpå - lite nyttigare och mycket gott :-) min kära sambo är också lite besatt och kan verkligen INTE lyckas med den själv.. (för det är ju så himla svårt, hrmmfp! ;-)

Ha en trevlig kväll,
Kramis


nu är MAJ äntligen här








Vårsol, glass och en fotboll på djäkneberget, nu är äntligen våren här ♥
Vad mer kan man önska sig? :-) Vi tar vara på varje soltillfälle i familjen och försöka fånga dem fina dagarna utomhus! Dessa bilder är från i måndags..

finheter och nyheter


Godmorgon friends,
Kikar in innan jobbet för att säga hej och visa lite fynd jag gjorde i fredags.




Vår fina lampa i sovrummet, lite marockanskt - sa ju att jag var inne på den stilen nu ;-) Den kommer från Åhlens.




Underbar lykta i rotting från Housedoctor, kommer från Tullhuset här i V-ås (känns lite slettvoll - älskar den stilen, den också ja.. Ha ha ..)




Tavla även den från House Doctor och kommer från Tullhuset.


Loppisfynd - gammal våg i gjutjärn (passar mycket bra i mitt lilla bistro-kök) och sockerburk.


Småsaker som gör stor skillnad :-)
Kram & ha en fin dag


mysfrukost


Halloj!

Idag har jag vart ledig och startade dagen på bästa sätt, en frukost med bästa tjejerna - en stund tjejsnack under några koppar kaffe, så välbehövligt när vi alla lever våra liv i 120 i olika hem, olika tider och jobb så det är skönt att samla ihop oss och fylla på energin ordentligt  ♥


'


nybakta scones hemma hos mig imorse, solen gjorde oss sällskap under hela förmiddagen, härligt!


Annars har jag varit mig inne idag, jag orkar inte ha en vakna-mitt-i-natten-och-snyta-sönder-mig-natt igen, jag verkar inte vara den enda med pollen-problem. Varför dyker det upp i vuxen ålder? Onödigt.


Jag har vart på apoteket så nu hoppas jag det börjar bli bättre iallafall, galet jobbet, man vill bara vara ute när det är fint väder ju :/ och inte vara trött, trött, trött. Ja ni hör ju, inget trevligt sällskap är jag :-)


Kram på er



efterlysning



Godmorgon vänner,

Idag är det tidigt uppe men går jag upp så jag har tid på mig med mitt kaffe går det faktiskt ganska bra :)

Den här helgen har ju då varit ganska kort, har jobbat både lör-sön, vart på tjejfest i lördags med mitt gamla tjejgäng, åt på tabazco och gick ut och dansade (faktiskt! herregud det händer inte ofta numera, ha ha och jag saknar det inte heller I can tell you)


Idag är det jobb igen och imorgon är jag ledig, skööönt! Jag behöver vila lite, har dragits med något jag trodde var "förkylning" sen en vecka tillbaka men det verkar ju inte ge sig! Är det pollen? Jag som aldrig varit allergisk.. Helvete!


Det är iallafall sjukt jobbigt, får tillbringa halva mornarna på toaletten och snyta mig hundra gånger, min näsa är inte av denna värld, kan gå under namnet Rudolf om detta ska fortsätta ett tag till.. :/





Hittade denna bild från Seventeendoors som kommer härifrån


Exakt en sån här tavla vill jag ha i mitt kök! Skulle sitta som handen i handsken, någon som har något förslag på vart man kan få tag i en liknande? Fin lägenhet också, vårt att kolla in.
Det har stått stilla här hemma ett tag och jag har enorma cravings för att få fortsätta inreda nu :-)
Ha en fin dag!
Kram

fredag igen, härligt!



Hej vänner,


Vissa dagar är bara så jäkla härliga, fredagar är en sån dag!

Idag har jag vart ledig och startat min dag med en långfrukost tillsammans med mina bästa tjejer, sjukt mysigt! Bara sitta och snicksnacka till dagens bästa måltid!

Var förbi loppis & Tullhuset och gjorde några fynd, nu har jag handlat gott till ikväll, köpt med fräscha snittblommor och nya Country life. Ska städa upp lite hemma innan mannen kommer hem, ska försöka hinna skicka in lite bilder på fynden sen

Kram & ha en fin kväll



maileg


Hej vänner,
Detta beställde jag till min lilla Tuva sessa, Maileg kaninerna är ju såå söta och möbler till är ju pricken över i:et så nu är det bara börja samla :-)
Den i ljusrosa åt vänster fick hon :-)
Och jag vet ju att hennes mor älskar Tolix-stolar så det passar ju bra..


Inspirationen kom från House Of Philia, en blogg jag följer - vi är ju från samma stad så man vill ju hålla koll :) hennes lilla Bea har en del Maileg i hennes rum. Titta den lilla kaninsängen som står på elementskyddet och alla små möbler i hyllan, gulligt!




Bild lånad av House of Philia

den som känner mig



Godmorgon vänner,


Solen skiner och jag är ledig idag, känns väldigt bra!

Jag är pigg efter igår men fick ändå ställa in ett gympass jag hade på Hässlö spa idag pga en förkylning som är på intågande, jag håller koll på den med echinagard men det verkar inte riktigt hjälpa ändå, urk!


J kom hem med denna bukett igår, hur fin var inte denna?
När mannen kommer hem med blmmor blir det oftast i vitt och otraditionella buketter. Jag är ju väldigt traditionell som person och han är raka motsatsen så mixen där blir mycket bra :-) Älskar att få blommor, gärna mycket vitt och rosa ibland det är ju så fint, han känner mig han hihi







Vi var då på Hattfabriken igår, mycket mysigt inrett måste jag säga, jag gillar den lite maskulina bistrokänslan med koppar, synliga rör och fasat kakel, mums!


Toaletten var också härlig med collage av gamla bilder från Västerås, marockanska plattor på golvet och ett gigantiskt handfat i betong med kopparfärgad kran, inspiration till vår framtida toalett kanske!


Maten var god, dem satsar ju på Svensk husman och gillar man det så är det topp.
Jag tror vi är lite mer för exotisk mat men vi behövde prova något mer svenne-bananigt så det var godkänt för vår del. Vi åt en 3-rätters men efterrätten var äppelpaj och den var nog under all kritik, väldigt torr och lite sås om man ska vara petig.


Ett ställe jag kommer gå till fler gånger, men kanske mer för att dricka framför att äta. Konceptet med svenskt tema tycker jag däremot är härligt, man ska inte vara som alla andra.




Mysig inredning och schackrutigt golv är det inte bara vi som gillar ;-)


Nu ska jag väl på något sätt ta och fånga dagen och kanske lite solsken,
Kram

andramajtjugohundranio



Godmorgon vänner,

Som jag skrev igår är dagens dato lite speciellt för mig, det är vår årsdag.

Idag är det alltså 3 år sen jag träffade han med stort H.

En lördag när syrenerna redan blommade, solen gassade och jordens alla fjärilar flög i min mage.
En flaska tömdes och fyra efter den, Melissa Horn spelades på högsta volym och vi pladdrade på som aldrig förr. Och sådär har det fortsatt, sen den där soliga kvällen i maj när vi blev vi två och jag kände mig som 14 igen fast jag egentligen var 22.




Här är vi i september 2009, nykära efter några månader ihop ♥


Ikväll blir det Nya Hattfabriken med min älskling, vi ska fira de nästkommande hundra åren tillsammans.
Jag älskar dig gubben, det finns ingen som dig.



paus? nej fullt ös!


Hej finisar,

Det var ett par dagar sen nu och jag har svårt att urskilja dagarna för dem har gått så fort! Jag har knappt haft en sekund över till mig själv, nej nu när jag tänker efter har jag inte det :-)


Här är oredigerade mobilbilder från dagarna som gått..



Strålande solsken och en glad liten kille som ville mannekänga på Djäkneberget i söndags f.m


Min lilla prinsessa blev äntligen firad 2 år av sin mycket stolta Gudmor, Ja jag kan nog inte vara mer stolt och lycklig över att få vara just det åt den här lilla smulan som skiner upp som en sol och skuttar mot en när man kommer ♥



Lilla grisen blir inklämd på golvet i framsätet och hemskjutsad efter lite lek och stoj runt Djäkneberget



Bror min fyller år och blir inte firad bara en...



utan två dagar i rad av sin lillasyster som kommer med massa paket :-)




SÅ det senaste dagarna alltså.. kikat på pappas renoveringsobjekt: båt, vart hundvakt, vart på grillfest hos min bror, djäkneberget med barn och hund, firat bror min igen med familjen, lämnat lillkillen och hoppat studsmatta tills blåsan höll på att explodera, tagit en skakig tur på inlines, firat lill-sessan, träffat bästisar, ätit årets första glass utomhus vid hamnen och gått en liten sväng i la stada.


Ja just ja, jag har jobbat också.. varje dag sen vi sågs sist bortsett från i söndags :-)


Nu är jag trött, förkyld och det är dags att lägga sig, jag vill vara pigg imorgon för imorgon är en väldigt speciell dag för mig med en väldigt speciell person ♥
åh, jag älskar dig så!


Sov sött!



RSS 2.0