mysfrukost


Halloj!

Idag har jag vart ledig och startade dagen på bästa sätt, en frukost med bästa tjejerna - en stund tjejsnack under några koppar kaffe, så välbehövligt när vi alla lever våra liv i 120 i olika hem, olika tider och jobb så det är skönt att samla ihop oss och fylla på energin ordentligt  ♥


'


nybakta scones hemma hos mig imorse, solen gjorde oss sällskap under hela förmiddagen, härligt!


Annars har jag varit mig inne idag, jag orkar inte ha en vakna-mitt-i-natten-och-snyta-sönder-mig-natt igen, jag verkar inte vara den enda med pollen-problem. Varför dyker det upp i vuxen ålder? Onödigt.


Jag har vart på apoteket så nu hoppas jag det börjar bli bättre iallafall, galet jobbet, man vill bara vara ute när det är fint väder ju :/ och inte vara trött, trött, trött. Ja ni hör ju, inget trevligt sällskap är jag :-)


Kram på er



Kommentarer
Postat av: DAGNY

Ser så mysigt ut! Jag vet vad du menar med pollen, allergi är inte kul, men jag har levt med det hela mitt 26 åriga liv så jag orkar inte ens reflektera över skiten =) hoppas de hjälper med medicinen. kram

2012-05-08 @ 22:20:59
URL: http://dagny.blogg.se/
Postat av: mimmie

Ja det var riktigt mysigt :) Åh jag är INTE van så de här tycker jag är apjobbigt :) men stackare som har stått ut så länge, BUH hatar de! snor snor snor överallt!

Kram

2012-05-09 @ 11:03:38
URL: http://smallroom.blogg.se/
Postat av: felicia - fotokobran

vilken är din favoritglass? :D

http://fotokobran.se/2012/may/vilken-ar-eran-favoritglass.html#comment

2012-05-09 @ 19:35:36
URL: http://fotokobran.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

TACK FÖR DITT INLÄGG! x x x Mimmie
RSS 2.0