back to home

 
 
Godkväll darlings,
 
Long time no see :-)
 
Jag är tillbaks från Malmö med noll kraft i min kropp!
Har tagit hela dagen och bara vilat o vilat, ställde in en lunch med min far och tackade nej till att träffa mina girls ikväll, orken finns helt enkelt inte där! Butiksbygge är inte en mirakelkur för kroppen i can tell you, men bra blev det!
 
 
 
 
Mina instagrambilder från butiken i Malmö.
 
Ikväll blev det pizza, godis och hyrfilm. Mannen är ute o åker båt (!) med grabbgänget, bastar och har kräftskiva, vi som knappt har setts på hela veckan, buhuu, Jag saknar ihjäl mig! Imorgon är han dock min hela dagen!
 
Hoppas ni har en mysig kväll, i regnet.. :-)
Puss
 
 

On the roads


Hello darlings!

Sitter i Norrköping och väntar på mitt försenade tåg till Malmö, jag ska ner på jobb, ombyggnad av butik rättare sagt.

Första gången i Skåne sen jag flyttade därifrån för 3 1/2 år sen, mycket vatten under broarna sen den tiden.

Det blev en tidig morgon och det kommer bli en vecka med långa dagar, men förhoppningsvis roliga ;-)

Kram


cleant och fint

 
 
 
Fräääscht - Det gillar jag, vill ha ett koskinn på mitt golv NU.
 
Tjotjohopp! Nu ska vi se om skruvdragaren kommer igång nångång så vi får upp nått på våra väggar!
 
 

lördag och sovrumsinspo

 
Godmorgon lördag!
 
Sitter med mannen vid köksbordet och dricker kaffe, vi tar alltid en långfrukost på helgerna, with or without kids :) Det är så skönt att bara sitta och hänga en stund, ingen är ju särskilt morgonpigg i detta hus.
 
Hur mår ni? Hänger ni gamla rävar kvar här eller har ni surfat vidare till en mer aktiv bloggkvinna?
;)
 
 
Idag står något så kul på schemat som städning och tvätt här hemma, det ser fortfarande lite kaosartat ut efter omflyttningen så vi får köra igång med det.
 
 
Igår hade jag en riktigt skön ledig dag, gjorde lite ärenden, käkade lunch med tjejerna, gick en stund på stan med Kossan och hennes lilla plutt sen mötte jag upp mannen för mat och lite gott att dricka innan vi körde filmmaraton här hemma på kvällen, jag var tvungen att powernapa mellan filmerna för att orka hålla mig vaken, ha ha..
 
 
Lilla Matteo sover gott i mammas famn
 
 
Bustussan fick en liten piggelin så hon var tyst tio sekunder ;)
 
 
Hittade lite inspiration till vår sovrumsdel som ska inredas - bilderna är från Blackballons blogg.
 
 
 
taklampan har vi likadan fast vit, så fin!
 
 
bordslampan från Tine K och bordet från Day skulle gärna få stå på min sida av sängen.
 
 
Så, nu fångar vi dagen (eller städningen...)
Kram
 
 
 
 
 

ombonat hem

 
 
Hello friends och efterlängtad fredag!
 
 
Idag var jag uppe tidigt för en tid hos sjukgymnasten, gääsp!
Kul att kliva upp före tuppen på sin lediga dag ;-)
 
Jag är ganska seg efter gårdagens jobbpass, vi inventerade på jobbet och var där 12 h!! Har inte riktigt den vanan inne längre så jag orkade inte ens gå hem efter det, gubben fick plocka upp mig på stan. Sen drömde jag om jobbet hela natten, och att mina arbetskollegor hatar mig?! Nått ni vill ha sagt?? :-)
 
 
Lite senare har jag en dejt med mina bästa girls, det är så mysigt när vi får ihop en liten träff alla fyra, vi kämpar på för att bli bättre på det där för det är verkligen kvalitetstid! ♥
 
 
Förövrigt viner väl vindarna lite höstligare idag? Härligt! Bjuder på ett hem i lite höstliga färger dagen till ära, det är ett gammalt reportage från Sköna hem hos en familj i Djursholm, älskar deras stil! Och varma färger gör verkligen ett hem ombonat det får man inte glömma i allt det vita.
 
 
 
Får man inte en varm känsla redan i hallen? :)
 
 
En öppen spis som sprakar, ja tack!
 
 
 
Hall på övervåningen
 
 
Master bedroom
 
 
Barnens lekrum, vit soffa och vit heltäckningsmatta, snyggt men hrmm.. praktiskt? ;-)
 
 
Ett barnrum, enkelt men väldigt fin färgmix tycker jag, gardinerna är superfina.
 
 
Och det här är ett perfekt exempel på hur fint det blir när man låter sin stil vara genomgående i hela sitt hem, en röd tråd i färgval och stil på möbler, allting faller på plats och det spretar inte iväg åt alla håll vilket jag gillar, men det är svårt att få ihop - bästa sättet att få ihop sitt hem är att göra moodboard för alla rum och hålla sig till samma färgskala, och låta färgerna gå igen i inredningen.
 
 
Jag tycker själv att det är väldigt svårt att hålla mig till färger och en viss stil, jag blir lite rastlös och är ombytlig av mig, det kanske är därför mitt hem alltid är "på väg" åt något håll. Eller är det det som är min stil? Jag vet inte.
 
 
Hoppas ni gillar hemmet och känner er inspirerade inför denna höst.
Kärlek till er och ha en fin fredag!
 
 
 

höstliga cravings

 
Godmorgon,
 
I helgen kanske jag hittar tid att börja rensa ut gamla grejer ur sovrummet, det är fortfarande smått kaosartat efter omflyttningen, minst sagt :)
 
 
Hittade dessa nya lampor från Ikea som är en nyhet för hösten, hur snygga?
Kanske klämspotten skulle passa bra ovanför vår säng och våra "alternativa" sängbord jag försöker hitta, dem behöver nämligen sitta på väggen. 
 
 
 
 
 
 
Bilder från Livet hemma.
Väldigt överkomliga priser som vanligt med Ikea, 149/599 resp 699 kr st.
 
Vad tycker ni?
 

Golvlampan är sjukt snygg men tyvärr har jag ingen plats för den, tydligen behöver möbler ha en funktion också?! (Har insett det efter en snabb överblick över hur mycket möbler och lampor jag egentligen har i källarförrådet och errhhmm.. på min pappas lager på jobbet.. Men om någon behöver ett köksbord, tre tvbänkar, sängbord, garderob eller hylla möjligtvis några stolar ja då kan ni väl hojta till)
 

Nu väntar jobbet, vi har fått galet mycket nyheter, och så mycket SNYGGT! Min kommunikatörshjärna går på helspinn, och det här med att trolla fram plats i en liten butik tar ju sin lilla tid :)
Ni som har en hook up på ugglor - i höst är eran höst kan jag säga, oj oj.
 
Kram på er
 
 

sensommar feelings

 
 
 
 

lördag och badrumsinspo

 
Godmorgon darlings,
 
 
Har ni sovit gott?
 
Jag skulle egentligen äta frukost tillsammans med min söta vän men hon har blivit sjuk :/ Så idag kommer det bli att kolla på lillkillen som är med på fotbollens dag. Jag har väl sagt tidigare att det är väldigt mycket fotboll just nu? He he..
 
J är redan där så han hämtar upp mig snart, vi tjejer behöver ju vår skönhetssömn efter en lång arbetsvecka eller hur?! 
 
 
Letade lite inspo i Sköna hems bildarkiv, älskar det och hur det är uppdelat, så ett tips om du behöver lite snabb inspiration och inte vet vart du ska leta. Gå hit.
 
Hittade detta fina badrum, både jag och J delar kärlek till betong i badrum, en liten dröm man skulle vilja uppfylla vid husköp. Det här är ett som skulle falla oss i smaken, mums!
 
 
 
Kromade kranar och marockanskt golv ♥
Bilder här.
 
 
 
Ha en fin dag!
 
 

fredag med härlig energi

 
 
Hej mina vackra bloggläsare,
 
 
Hoppas ni mår bra och har haft en underbar sommar, jag ser att ni fortfarande hänger kvar här och det är ju fantastiskt ♥
 
Jag har tankat energi och är tillbaks med en inspiration som växer i min kropp och det känns super!
Nu ska jag försöka föna ut detta hår jag fick för mig att tvätta på morgonen (har förstört tre hårföner efter dem blev överhettade, och så är alla avundsjuka på detta tjocka hår... det tar en evighet att torka ska ni veta:)
 
Sen blir det en lång dag på jobbet, men vad gör det när det är fredag, alla är ju lite gladare då, innan man går hem till fredagsmyset!
 
 
 
 
 
Ha en fin dag vänner så ses vi här senare, för ni har väl inte helt gett upp hoppet om mig? Hihi..
Kram på er!
 
 
 

RSS 2.0